131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Minik Bebeğinizin Ayakkabısı “Hayabebe”den Olsun

4 Mayıs 2017, Perşembe 17:42

     


“Ayağını sıcak tut, başını serin!” demişler. Büyükler için bile bu söz geçerliyken bebekleri siz düşünün artık…

Bebeklerin vücutlarının ne kadar hassas ve narin olduğunu herkes bilir. En ufak soğuktan bile etkilendiklerini, çok çabuk hasta olduklarını da herkes bilir. Bu nedenledir ki, bebekler ve çocuklar için daha dikkatli olmak gerekir. İnsan vücudunda ayaklar, soğuğa karşı oldukça hassastır. Bu nedenle de bebeklerin ve çocukların ayaklarını sıcak tutmak için, oldukça dikkatli davranmak gerekir.

Bebeğiniz İçin Panduf

Bebekler doğar doğmaz hemen ayakkabı giydirilmez tabi ki. Dolayısıyla onların o narin ayaklarını ayakkabı yoluyla korumak imkânsızdır. Bu nedenle de bebeklere özel bebek patikleri kullanılabilir. Biraz büyüdükten sonra ise bebek panduf çeşitleri tercih edilebilir. Bu ürünler, içeriğinde kullanılan malzeme gereğince ayakları daha sıcak tutar. Dolayısıyla da; alacağınız rengarenk panduflar, bebeklerinizin ayaklarını sıcacık yapacak ve soğuğa karşı savaşacaktır. Üstelik eğlenceli panduflar tercih ederseniz, bunlar bebeğiniz için ilginç bir oyuncak görevi bile görebilecektir.

Bebeğiniz İçin En Güzel Ayakkabılar

Her ne kadar patik ve panduf devri kapanmasa da ayakkabı giyme devri başlar bir süre sonra… Yavaş yavaş adım atmaya başlayan minikler için, ayakkabı alma vakti gelmiştir. Sizler de anne-baba olarak bebeğinize güzel ayakkabılar alıp, onların bu adım atma sevincine ortak olursunuz elbette. Ya da dedesi-nenesi olarak candan öte minik torununuza çeşit çeşit bebek ayakkabıları alıp, mutlu edersiniz.

Bebek Ayakkabıları Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Alınan ayakkabı bebeğinizin ayağına uygun olmalıdır. Daha küçük ayakkabılar, bebeğin ayağına dar gelip rahatsız edecektir. Ya da daha büyük ayakkabılar alınırsa, hareket esnasında ayağından çıkma durumu söz konusu olacağı için, yine rahatsızlık verecektir.

Bebek ayakkabısı seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu; ayakkabının bileği sarması! Eğer ayakkabı bebeğin bileğini tam sarmazsa, büyük ayakkabıda olduğu gibi hareket esnasında ayaktan çıkma durumu olacaktır. Bu da bebeği rahatsız edecektir.

Bebek ayakkabılarında taban sert olmalıdır. Zira; yumuşak tabanlı ayakkabılar bebeğin taş gibi sert dış etmenlerden daha çok etkilenmesine sebep olur. Ayrıca; bebeğin ayak gelişimi için de buna dikkat etmek gerekir.

Bebeğiniz için en güzel panduf türlerini ve en doğru ayakkabı çeşitlerini, http://www.hayabebe.com/Ayakkabi-Panduf-ve-Patik,LA_17-2.html adresinden bulabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler