131019098
29 Mart 2024, Cuma

Slazenger Saatlerinin Çeşitleri Nelerdir?

16 Temmuz 2017, Pazar 14:08

     


Birbirinden şık ve birbirinden zarif modellerin yer aldığı Slazenger Saat firması her açıdan hem bayanları hem de erkekleri etkilemeyi başarabilen saat firmalarından bir tanesidir. Saatler insanların kısıtlı zamanlarını daha faydalı bir şekilde değerlendirebilmek adına her iki cins içinde aynı derce de öneme sahiptir. Slazenger firması da bu ikili ayrımı ortadan kaldırabilmek adına hem bayanların he de erkeklerin rahatça kullanım sağlaması için unisex saatler üretmeye başlamıştır. Hem bayan hem de erkeklerin kullanımı konusunda rahat hissedebilmeleri için bu ikili ayrımı ince bir çizgi ile ortadan kaldırmış olmaktadır. Unisex saatlerde daha çok her iki cinsin daha sıklıkla tercih etmiş olduğu tasarımlardan ilham alınmıştır. Gerek kordonunda olsun gerekse de iç kadranında dikkat çekici fakat aşırıya kaçılmadan tasarım sağlanmıştır.

            Daniel Klein Bayan Saatlerinde olduğu gibi yine aynı şekilde bayanların dikkatlerini çeken son moda renkler ve kordon tasarımları yapılmıştır. Bayanların modada yer alan renkler ve tasarımlar konusuna büyük önem vermesinden dolayı her tür tarza uygun şekilde kordonlar ve dış çerçeve modelleri ile de bayanların aklından almayı başarabilmektedir.

İçerisinde yer alan otomatik mekanizmaları sayesinde uzun yıllar yanınızda olmayı başarabilen Slazenger saat firması Daniel Klein saatlerinde olduğu gibi paslanmaz çelikten üretilen kadran ve dış çerçevesi sayesinde kaliteyi ve şıklığı uzun yıllar yaşamanızı sağlayabilmiştir.

            Günün modasına uyum sağlayabilmeyi ve kaliteyi bir arada sunmayı başaran saat firması uzun yıllar boyunca yanınızda olmayı başarabilecek özelliklere sahiptir. Hem bayanların hem de erkeklerin tercihi olan metal kordonları ile de hem daha şık bir görüntü hem de rahat kullanım sağlayabilmektedir. Slazanger firması olarak her kesime uygun fiyatlar ile de hizmetlerine devam etmektedir.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler