131019098
29 Mart 2024, Cuma

En iyi kombi tamir servisi

19 Nisan 2017, Çarşamba 11:56

     


  Günümüz modern evlerinde sıcak su, ısınma gibi tüm hayati ihtiyaçlar doğalgaz ile sağlanmaktadır. Bununla birlikte doğalgazın etkin bir şekilde kullanılabilmesi için kombiler kullanılmaktadır. Yoğun bir şekilde kombi kullanımı sonucunda kullanım ömrü tükenmekte ve parçalar arıza vermektedir. Öte yandan günümüz kullanıcılarının birçoğu kombileri arıza vermeleri kombi tamiri hizmetinden yararlanmaktadır. Kombiler elektronik tabanlı bir cihaz olması nedeni ile birlikte uzun süre kullanımı eskimesine ve çeşitli sorunların yaşanmasına neden olmaktadır. Bununla birlikte kombilerin arıza vermesinde zaman zaman kullanıcı hataları da görülmektedir. Günümüz tamir hizmeti sunan firmalar arasında ufak bir karşılaştırma yapılırsa her birinin hizmet kalitesini ve bazı durumlarda çok yüksek fiyat farkı olduğunu görebilmekte mümkündür.

  Net kombi servisi olarak 12 yıldır kombi servisi alanında hizmet vermekteyiz. Yıllardır bu sektörde hizmet veriyor oluşumuzun getirdiği tecrübe ile birlikte kalite standartlarımız oldukça yükselmiş durumdadır. Kurulduğumuz günden itibaren müşteri memnuniyetini sağlamayı ön planda tutan hizmet anlayışı ile hizmet hayatımıza devam etmekteyiz. Bu ilkemizden ayrılmadan uzun yıllar boyunca pek çok kişiye ve kuruluşa kombi tamiri hizmeti vermiş olmamız kalitemizin ve en çok tercih edilen firmalardan biri olmamızın nedenidir. Tamir işlemleri sırasında firmamız tamamen profesyonel yaklaşım sergilemekte olup hiçbir koşul altından sizi zor durumda bırakmamaktadır. Bununla birlikte firmamız işini ciddiye alarak çalışması nedeni ile büyük bir titizlikle çalışmaktadır. 

Net kombi servisi olarak hataya yer vermeyen bir hizmet sistemini takip etmekteyiz. Bu sebeple sadece alanında uzman kişiler ile birlikte çalışmaktayız. Bu sebeple kombi tamiri hizmetimiz için özel olarak oluşturulan ekiplerimiz sizlere çok daha iyi hizmet verebilmek amacı ile her geçen gün kendilerini bir miktar daha eğitmektedir. Ayrıca firmamızda personellerin gelişimi destekleyen çeşitli eğitim programları düzenlemektedir. Bununla birlikte her marka her modeldeki kombilerinizin tamir işlemini üstlenen firmamız uzman kadrosu ile birlikte bu işlemi kusursuz bir şekilde gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda firma personellerimiz kombi tamiri sırasında parça değişimi gereken durumlarda ilk olarak sizin onayınız almakta olup ardından orijinal parçalar kullanarak tamir işlemini gerçekleştirmektedir. Hiçbir koşulda imitasyon ya da eş değer olarak anılan parçalar kullanılmamaktadır.







 
Son Eklenen Haberler