131019098
23 Nisan 2024, Salı

Kombi Bakımının Faydaları

19 Nisan 2017, Çarşamba 11:55

     


Kombi hizmetleri veren Net Kombi Servisi firması olarak İstanbul ve ilçelerinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. 12 yıllık sektör tecrübesi içerisinde müşterilerimize kaliteli, güvenilir ve güler yüzlü hizmet sunan ekibimiz ile birlikte her geçen yıl büyümeye ve müşteri portföyümüzü genişletmeye devam ediyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımızın temel noktasında müşteri memnuniyeti yer almaktadır. Müşterilerimizin sorunlarına ve problemlerine nitelikli bir şekilde cevap veren, çözüm üreten profesyonel usta ekibimiz ve diğer çalışma arkadaşlarımız ile bulunduğumuz şehirde vermiş olduğumuz servis hizmetlerinin lideri konumundayız. Kombi bakımı hizmeti olmak üzere doğalgaz ve doğalgaz sistemleri üzerine de çeşitli hizmetleri müşterilerimize sunmaktayız. Firmamız hizmet kapsamı olarak oldukça alternatifi olan bir firmadır.

Kombi Bakımı Neden Gerekli?

Doğalgaz sistemlerinin en önemli parçaları olan kombiler, arızalandıklarında ne yazık ki doğalgaz kullanılamamaktadır. Özellikle ısınma, sıcak su ve ocakların kullanılması bu durumda imkansız hale gelmektedir. Bu da kişileri zor duruma sokmaktadır. Kombilerin arızalanmaması, önceden tedbir alınması ve kontrol edilip bakımının yapılaması oldukça önemlidir. Net Kombi Servisi firması olarak müşterilerimize yıllık kombi bakımı yaptırmalarını önemle tavsiye ediyoruz. Bakımı yapılan kombiler daha ritmik olarak çalıştıkları gibi arıza çıkarma olasılıkları da oldukça azalmaktadır. Firmamız İstanbul şehri ve ilçelerinde kombi bakımı hizmetini vermektedir.

Hangi Markaların Kombilerine Servis Hizmeti Sunuyoruz?

Servis desteğinde firmalar tek bir marka ya da o markaya bağlı alt markaların servislerini sağlamaktadırlar. Bu durumda da kişilerin kullandıkları kombi markasının servis hizmetini veren firma arayışına girmektedirler. Zaman kaybı ve erişim kısıtlılığı yaratan bu durum müşteriler için oldukça sıkıntılıdır. Firmamız temel eksiklik olan bu durumu fark ederek tüm kombi markalarının servis hizmetini profesyonel olarak sunmaktadır. Kombi bakımı hizmetini bütün markalarda gerçekleştirmekteyiz.

Servis Desteği Talebinde Nasıl Bulunulur?

Firmamızdan servis desteği talebinde bulunmak oldukça kolaydır. Kombi bakımı ya da dilediğiniz servis hizmetini almak için sitemiz içerisinde yer alan iletişim numaramızdan ve mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Vermiş olduğunuz adrese en kısa sürede bir servis desteği ekibi tam teçhizatlı olarak gelerek mevcut sorunu kısa sürede çözeceklerdir. 







 
Son Eklenen Haberler