131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Kombi servisinde kalite

19 Nisan 2017, Çarşamba 11:54

     


 

  Günümüzün gelişen teknoloji ile birlikte insanlar kömür ya da diğer yakıtlar yerine çevreye olan etkisi daha az olan doğalgazı kullanmaya başlamışlardır. Modern zamanın evlerinde sıcak su, ısınma ve ocak gibi hayati öneme sahip ihtiyaçların her biri doğalgaz ile sağlanmaktadır. Ayrıca doğalgazın evlerde kullanılması amacı ile geliştirilen kombiler ise yoğun kullanım ya da yetersiz bakım nedeni ile birlikte çeşitli arızalara sebep olabilmektedir. Ayrıca dikkatsizlik sonucunda fark edilmeyen gaz sızıntısı nedeni ile pek çok insan can ve mal kaybı yaşamış durumdadır. Bu tarz olayların yaşanmaması için önceden önlem almak en doğru yaklaşım olmakla birlikte kombi servisi hizmeti almak önemli bir durum halini almaktadır. Çevremizde ise pek çok insan kombilerde arıza olmaması halinde, bu hizmetten yaralanma ihtiyacı duymamaktadır. Ancak yılda 1 kez kombi servisi hizmetinden yararlanmak çok daha doğru bir hareket olmaktadır.

  Net kombi servisi firması olarak siz değerli müşterilerimize uzun yıllar boyunca kombi servisi hizmeti vermekteyiz. Kazandığımız tecrübe ile birlikte sizlere en üst düzeyde hizmet kalitesi vermekte olan firmamız ile kombileriniz arıza öncesinde her türlü bakım işlemi yapmaktayız. Ayrıca evinize gelen kombi servisi hizmeti veren ekimiz aynı zamanda petekleriniz kontrolü de yapmakta olup olası kazaların önüne geçmek için gerekli önlemler yapılmaktadır. Her zaman ilk önceliğimiz müşteri memnuniyetini sağlamak olmuştur. Bu amaçla kombi servisi hizmetimiz esnasında parça değişimi gerekli olması halinde ilk olarak sizlerin onayına ihtiyaç duyulmaktadır.

  Net kombi servisi olarak hizmet veren ekimiz tamamen alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca kombi servisi hizmeti veren ekip personelimiz kendilerini sürekli olarak geliştirmekte olup hizmet kalitesini her zaman bir adım daha ileriye taşımaya özen göstermektedir. Tüm bunların yanında servis hizmetimizde gerekli kontrollerin yapılması gibi işlemler toplamda 15 dakika almakta olup petek bakımı ya da diğer işlemlerin yapılması halinde bir miktar daha artış göstermektedir. Uzman kadromuz ve kaliteli hizmet anlayışımızdan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey hem rutin kontroller için hem de gaz sızıntısında şüphelendiğiniz durumlarda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.







 
Son Eklenen Haberler