131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Ankara Cilt Bakımı Uygulamalarında Profesyonel Hizmet ile Tanışıyor

20 Nisan 2017, Perşembe 13:44

     


Yaşamak ne kadar güzel olursa olsun birçok kişi yaşlanmaktan şikayetçidir. Yaşam için elzem olan oksijen ile uzun yıllar boyunca yaşıyor olmak cilt için yorucu olduğundan ciltte yaşlanma belirtileri görülür. Yaşlılıktan rahatsızlık duymak söz konusu olduğunda akla ilk olarak kadınlar geliyor olsa da son yıllarda birçok erkeğin de ilgi duymaya başladığı estetik operasyonlar, yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesi, vücutta beğenilmeyen bölgelerde iyileştirme yapılması veya kaza ya da ameliyat sebebiyle oluşan rahatsızlık veren görünümlerin giderilmesi için tercih edilir.

Sanal ortamda sağlık konusunda birçok kirli bilgi olması ve günümüzde maddi anlamda gelir elde etmek amacıyla yeterlilik taşınmadığı halde sağlık konularında uygulamalar yapılması insanların uzmanlara olan güvenini azaltıyor. Aslında estetik uzmanları tercihinde kişilerin seçimlerini etkileyen en önemli sebep referanslardır. Daha önce uzmanın yaptığı uygulamalar kişilere güven verir. Ankara cilt bakımı konusunda bu anlamda eksiklik hisseden şehirlerden biriyken son dönemlerde artan estetik uygulama merkezleri kendi alanlarında profesyonel olan kişilere ev sahipliği ediyor.

Ulterapi ile Ameliyatsız Cilt Gençleştirme Uygulaması

Ankara cilt bakımı merkezlerinin bazılarında uygulanan ameliyatsız cilt gençleştirme uygulamalarında son yılların en gözde yöntemlerden olan ulterapi aynı zamanda “focus ultrasound” olarak da anılıyor. Cilt yüzeyindeki hücrelerin uyarılması temelinde işliyor. Uyarılan hücrelerin kendilerini yenilemeleri sağlanarak sıkı ve canlı bir görünüm elde ediliyor. Ulterapi uygulamalarında yalnızca ses dalgaları kullanıldığı için cilt yüzeyinde hiçbir kesik veya yara oluşmadan ideal bir uygulama gerçekleştiriliyor. Cilt yüzeyinin kırışıklık düzeyine bağlı olarak maksimum 4,5 mm derine indirilen ses dalgaları tek seansta sonuç alınmasına yardımcı oluyor.

Botoks Uygulamalarında Profesyonel Dokunuşlar

Yüz bölgesinde birçok noktada uygulaması yapılan botoks, teknik olarak bakteriden elde edilen bir toksin ile cildin dolgun görünmesine yardımcı oluyor. Botoks hakkında en çok yanlış bilinen konulardan biri sıcaklık ve dokunma hissinin yittiğidir. Botoks uygulamaları doğaları gereği zaten geçicidir ve bu tip etkiler oluşmuyor.

Dr. Özgür Koldaş’ın uzmanlık alanları yalnızca ulterapi ve botoks uygulamaları değil. Lazer epilasyon, terleme tedavisi, saç simülasyonu, fraksiyonel lazer, lazerle dövme silme, PRP, soğuk lipoliz, saç ekimi, leke tedavisi ve cilt bakımı gibi yaşam kalitesini arttıran uygulamalarda uzman hizmet veriyor. Bunların yanı sıra örümcek estetiği, altın iğne, yüz dolguları, ipli PRP, kaş kaldırma, yüz mühendisliği, ışık dolgusu, yüz germe, dudak dolgusu gibi görsel olarak estetik kazandıran uygulamalar da yapıyor. 







 
Son Eklenen Haberler