131019098
28 Mart 2024, Perşembe

Bizden Hiçbir Şey Kaçmaz

21 Nisan 2017, Cuma 13:17

     


Evet başlık oldukça manidar zira sitemizde bulunan dedektörler ile artık toprak altında hiçbir şey dikkatlerinizden kaçmayacak, kaçamayacak. Bu yazımızda sizlere sitemizde bulunan dedektörler hakkında kısa bir tanıtım yapacağız. Bu kapsamda genel kategorilere ayırdığımız zaman 4 ana başlıkta dedektörlerin 2 tanesinin incelemesini bu bölümde yapabiliriz.

1- Analog ve Dijital Dedektörler

Bu kategoride 4 adet dedektör bulunmaktadır. İlk olarak Flying Eye(uçan göz) dedektörünü inceleyeceğiz bu dedektörümüz havada uçuş yaparak toprağın 20 metre altına kadar değerli madenleri ve suyu bulabilmektedir. Bu dedetörün en büyük avantajı zorlu arazi şartlarında büyük kolaylık sağlamasıdır. Kullanım alanı 250 metredir. 250 metreyi geçer ise dedektörün kendisi dönüp gelmektedir. Siz de bu arada bilgisayar ekranından görüntüyü takip edebilmektesiniz.

Bu kategorideki ikinci dedektörümüz adı ise Unique DNA’dır. Bu dedektör de yer altının 3 boyutlu grafiğini çıkarmakta ve yerin 5 metre altına kadar olan kısımdaki metaller, boşluklar ve suyu algılayabilmektedir.

Üçüncü dedektörümüz ise Topnotch radar detektörüdür. Bu radar dedektörü de 25 metreye kadar olan kısım içerisinde değerli metallerin tespitini yapabilmektedir.

Bu kategorideki son dedektör Geo LRL Pratıc görüntülü radarıdır. Bu dedektör türünde de kuvvetlendirilmiş arama fonksiyonu vardır. 15 metre derinlikteki objeleri bulabilecek 3D radar fonksiyonu da bulunmaktadır.

2- Özel Üretim Dedektörler

Bu kategoride de özel üretilmiş dedektör çeşitleri bulunmaktadır. Bu dedektörler özel olarak tasarlanmış 3D toprakaltı görüntü almaya yarayan dedektörlerdir. 

https://www.geomekatron.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler