131019098
23 Nisan 2024, Salı

Evde Yetiştirebileceğiniz Saksı Çiçekleri

22 Temmuz 2020, Çarşamba 15:22

     


Çiçeksiz ev tamamlanmamış evdir. Çiçekler eve kattıkları temiz ve ferah koku ile evlerin tamamlanmasını sağlarlar. Pek çok kişi de çiçeklerin ortama kattıkları bu güzel enerjinin farkındadır ve evlerinde, balkonlarında veya bahçelerinde çiçeklerden faydalanırlar. Dekorasyonun bir tamamlayıcısı olan çiçekleri saksı çiçekleri, çiçek sepeti, teraryum gibi farklı formlarda kullanabilir, her türlü çiçek ile evinize eşsiz ve rengarenk bir görünüm kazandırabilirsiniz. Evde kolayca yetiştirebileceğiniz orkide, sukulent, menekşe, begonya gibi dilediğiniz tüm çiçekleri www.tazecicek.com’da bulabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için hemen sipariş verebilirsiniz.

Orkide

Saksı çiçeklerinin belki de en gözdesi orkideler mis kokuları ile evlerinize ferahlık katacak. Özellikle annelerinize anneler günü, doğum günü gibi özel günlerde hediye olarak tercih edebileceğiniz orkidelerin evde bakımı da oldukça kolay. Orkideleri direkt olarak güneş ışığı almayacak yerde konumlandırırsanız ve toprağı her zaman nemli kalacak şekilde sulama yaparsanız orkideniz size uzun süre eşlik edecektir.

Sukulent

Kaktüsleri de içerisinde bulunduran sukulentler sıcak yerde yaşayabilen, uzun ömürlü bitkilerdir. Dekoratif bir aksesuar olarak evinizde kullanabileceğiniz sukulentler özellikle 2019’dan bu yana oldukça popülerdir. Mini boylardan büyük boy sukulentlere renk renk çeşit çeşit sukulentler mevcuttur. Siz de bakımı bu kadar kolay olan sukulent bitkisini ev çiçeği olarak kullanabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için sukulent sipariş edebilirsiniz.

Menekşe

Pek çok farklı türü bulunan menekşeler genellikle bahar aylarında açsalar da doğru bakım ile çok uzun süre sağlıklı bir şekilde yaşayabilirler. Balkonların vazgeçilmezi rengarenk menekşelere siz de evinizde bir yer ayırarak evinize renk katabilirsiniz. Birbirinden güzel menekşeleri dekoratif bir saksıda tercih ederek evinizin şıklığına şıklık katmasını da sağlayabilirsiniz. Menekşe bakımında dikkat etmeniz gereken şey menekşelerin filtrelenmiş güneş ışığı almasını sağlamaktır. Gölge ve serin bir bölgede menekşelerinizi konumlandırarak daha uzun ömürlü çiçekler elde edebilirsiniz. 

Begonya

Genelde turuncu, beyaz ve kırmızı reklerini bulabileceğiniz begonyalar güneşi seven çiçeklerdir. Evlerinize cıvıl cıvıl bir hava katacak olan begonyalarınızı balkonda veya bahçenizde tavan bitkisi olarak konumlandırabilir, rengarenk begonyalar ile yaşam alanınıza renk katabilirsiniz.

 

 







 
Son Eklenen Haberler