131019098
29 Mart 2024, Cuma

BARIŞ KLİNİK ALİAĞA’DA HASTA KABULÜNE BAŞLADI

26 Nisan 2017, Çarşamba 06:28

     


Aliağa merkezde 4 katlı müstakil binasında 1000 metrekare alanda 4 branşta hasta kabulüne başlayan Özel Barış Klinik ’in kurucusu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Çoban “ 5 milyon liralık yatırımla hizmete açtığımız kliniğimizde butik bir klinik olma anlayışı ile yola çıktık. Kısa süre içerisinde poliklinik sayımızı artırmayı ve İzmir merkez ve Manisa Merkez olmak üzere 2 ayrı klinik daha açmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 3 hekim, 1 psikolog, 10 yardımcı sağlık personeli ile hasta kabulüne başladıklarını belirten Op. Dr. Barış Çoban, “Kliniğimizde Kadın hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Medikal Estetik ve Psikoloji branşlarında hasta kabul ediyoruz. Kısa süre içerisinde bünyemize Estetik ve Plastik Cerrahi, Dermatoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz hastalıkları branşlarını da eklemek için gerekli başvuruları yaptık.” dedi.

Birleşmiş doktor ofisleri şekliden çalıştıklarını söyleyen Op. Dr. Çoban, “ hastalarımıza daha fazla vakit ayırmak için SGK anlaşması yapmadık. Özel muayenehane şeklinde hizmet veriyoruz. Çalışma saatlerimizi de hastalarımızın uygunluk saatine göre ayarlıyoruz. Aliağa merkezde bulunduğumuz için hastalarımız bize kolaylıkla ulaşabilmektedirler. Merkezimiz İzban’a 5 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Özellikle Aliağa başta olmak üzere, Kuzey Ege dediğimiz bölge olan Soma, Bergama, Kınık, Menemen, Dikili gibi bölgelerde yaşayan hastaları da hedeflemekteyiz. Yaz dönemlerinde bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin başvuracağı bir merkez olmak istiyoruz. Deneyimli personelimiz ve güleryüzlü hizmet anlayışımızla, hasta memnuniyetini birincil hedef olarak görmekteyiz.”

Op. Dr. Barış Çoban, “Alanında uzmanlaşmış hekim ve profesyonel kadromuzla, teknolojinin olanaklarını kullanarak, gelişimin ve yenilenmenin takipçisiyiz. Kişiye özel tanı ve tedavi yöntemlerini planlı, hızlı ve güvenilir bir şekilde hastalarımıza sunmak ana hedeflerimizdir.”

Çelenk Yerine Bağış

4 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’te düzenlenecek olan açılışa tüm Aliağa ve İzmir halkını davet eden Op. Dr. Çoban, “Hastalarımızdan ve davetlilerimizden açılışımıza çelenk göndermemelerini, bunun yerine kliniğimizle iletişime geçerek vereceğimiz hesap numaralarına bağışta bulunmalarını talep ediyoruz. Elde edilecek geliri ise üniversite öğrencilerine burs vererek değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler