131019098
23 Nisan 2024, Salı

En İyi Shark Kask Modelleri Motosikletonline.com'da

28 Mayıs 2017, Pazar 20:50

     


Ciddi motosiklet kullanıcılığı söz konusu olduğunda, muhtemelen en iyi görünen kaskınız olsun isteyeceksiniz. Bununla birlikte, Shark Raw kask, şüphesiz bugün yapılan herhangi bir melez kaskın alışılmadık bir tasarımını sunuyor. Bu yeni model, geleneksel tam yüzlü kask ile yarı açık yüz kaskı arasındaki boşluğu kapatıyor. Buna 3/4 kask, ya da hibrid motosiklet kaskı diyebiliriz. Kendine has üsluba sahip kask modeli, üst düzey korumayı birleştiriyor. 

Shark Raw Kask İnceleme

Orijinal adı Shark Raw Helmet olarak bilinen astronotlardan esinlenilmiş tasarım, her türlü kentsel alanda mükemmel bir kask oluşturmak için off-road tarzı gözlükler ve dalgıç görünümlü bir yüz maskesi ile 3/4 termoplastik kafa koruyuculuğunu bir araya getiriyor. Terleme yapmayan astar ve özel havalandırma sistemi, en sıcak havalarda bile başı serin tutuyor ve plastik yüz maskesi darbe koruması sağlarken, uçuşan böcekleri ve yol artıklarını ağzınızdan uzak tutmak için kullanışlı.

Enjekte edilen termoplastik reçine kullanılmış Shark kask, difüzörler ve doğal fiber iç malzemeler kullanılarak konforlu bir iç alan ve iki konumlu üst havalandırma deliği ile kullanışlı bir iklimlendirme sistemi taşıyor. Harika bir his veren köpük kaplamasına sahip mikrometrik kapama sistemi var.

Farklı Bir Stil Arayanlar için Shark Raw Kask

Normal bir 3/4 kask ile Shark kask giymenin başlıca farkı dâhili gözlükler ve yüz maskesidir. Koruyucu gözlükler, havanın çoğunu hızla kapatan ve genel ses seviyelerini düşürmeye yardımcı olan kask gözü portuna kolayca otururlar. Gözlük takmaya alışkın değilseniz, bu kask ile şaşırabilirsiniz. Carl Zeiss tarafından yapılan ürün, çizilmeye karşı ve sis önleme işlemine tabi tutulmuş çift bir kalkan sunuyor ve bu da bize optimal bir izolasyonu garanti ediyor.

Farklı bir şey olduğu gibi, muhtemelen ya aşık olur ya da nefret edersiniz, ancak cesur görünümünü inkâr edemezsiniz. Shark Raw kaskı düz renklerle ve Trinity, Michalak ve Soyouz grafikleri de dâhil olmak üzere askeri ve uzay teorilerinden esinlenen birkaç grafik desen içeriyor. http://www.motosikletonline.com/SHARK,LA_18567-3.html online alışveriş adresinde görebileceğiniz üzere her desende farklı renk alternatifleri ve askeri görünümlü bir Stripe sürümü bulunuyor.







 
Son Eklenen Haberler