131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Zorlu Ve Stres Altında Geçen Okul Zamanlarını Mezuniyette Renkli Bir Vedayla Kutlayın

28 Ağustos 2017, Pazartesi 09:19

     


Okul hayatının zorlu geçen uzun yılları boyunca her öğrenci mezun olmanın hayalini kurar. Mezuniyet günü herkes bu günün önemine binaen çok özel ve şık kıyafetler giymeyi tercih eder. Özellikle insanın hayatında bir kere denk gelebilecek anlardan biri olan mezuniyet törenleri bu özeni hak eden en önemli törenlerden biri halindedir. Mezuniyet kep cübbe seçimi de bu oranda iyi olmak zorundadır. Öğrencilerin giyecekleri elbiselerin şıklığını gölgelemeyen, kaliteli ve düzgün kesimli bir cübbe o günün şıklığına gölge düşürmez. Bu yüzden bu tip kıyafet seçimlerinde kalite ve tasarım ön planda tutulmalıdır.

Formaram Butik'in Seçkin Tasarımları İle Işıldayın

Formaram adından da anlaşılacağı üzere öğrencilerin bu özel günleri için butik olarak ürünler üretmektedir. 1. kalite kumaş ve özgün tasarımlar ile mezuniyet kep cübbe tasarımları yapan firma öğrencilerin şıklık yarışına girdiği bu özel günlerde üstlerinde bulunan cübbeler ile de şıklıklarını yansıtmalarına yardımcı olacak ürünler üretiyor.

 

Formaram Butik Tarihçe

Formaram Butik 1989 yılında bu yana yaklaşık 28 yıldır özel okulların ana sınıfından liseye kadar olan bölümlerinde özel okul kıyafeti ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Her kurum için özel bir tasarım ve . kalite kumaş kullanan firma piyasada bu anlamda prestij sahibi bir firma olarak anılmaktadır. Okul kıyafetleri dışında mezuniyet kep ve cübbeleri ihtiyaçlarında da okulların yanında çözüm ortağı olan firma uzun yıllar boyu edindiği profesyonel deneyimlerini ve kalite anlayışını kurumlar ile paylaşmaya devam ediyor.

Firmanın Profesyonel Satış Destek Ekibi Anlayışı

Formaram üretmiş olduğu okul kıyafetlerini satışı yapılacak kul mağazalarına göndermesinin akabinde, okullara satış için gerekli olan bilgi, eğitim ve görsel desteğini de sağlamakta. Satış personellerine insan ilişkileri eğitimi veren firma, satış alanı için ürünlerin tanıtımına yardımcı olacak kartonet, afiş gibi görselleri de sağlıyor.

Formaram'ın Stoklu Çalışma Prensibi

Formaram tasarımını ve üretimini yaptığı mezuniyet kep cübbe ve okul kıyafetleri gibi ürünler için kullanılan kumaşların acil durumlarda çıkabilecek ihtiyaçlarını anında karşılayabilmek adına depolarında stoklu kumaş bulundurmaktadır.

Daha detaylı bilgi için : www.formarambutik.com







 
Son Eklenen Haberler