131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

Ekonomik soyunma dolabı üreten firmalar

28 Ekim 2017, Cumartesi 16:08

     


Ekonomi soyunma dolabı üreten firmalar

İşletmelerin önemli sorunlarından biri de verimliliktir. Birim zamanda yapılan işlerin kaliteli ve standartlara uygun sürelerde bitirilebilmesi gerekir. Bu temel amacı gerçekleştirmek için mutlaka çalışanların, özellikle işletme içindeki ihtiyaçlarının, tam olarak karşılanması gerekir. Ekonomik personel soyunma dolabı ile personelin iş elbisesi ve günlük kıyafetlerinin saklanması hijyenik ve ekonomik biçimde gerçekleştirilmektedir.

Personel dolabı ihtiyacı sadece işletmeler için değil spor salonları, oteller, hamamlar, okullar, askeri alanlar, lokantalar vb. birçok özel ve kamusal alanda hissedilmektedir. Bu alanlardaki ihtiyacın giderilmesinde tercih edeceğiniz ürün hammaddesi aynı zamanda dolabın ömrünü de belirleyen önemli birer ölçüttür. Ahşap ürünlerin özellikle neme karşı dayanımlarının az olduğunu biliyoruz. Yeterli ve gerekli bakımların yapılmaması durumunda kısa sürede ahşap dolapların deformasyona uğraması kaçınılmaz olur. Ekonomik personel soyunma dolapları ise çelik alaşımlı hammaddeden üretilmesi sebebiyle sadece neme karşı değil ısıya ve toza karşı da mukavemet gücüne sahiptir. Bu sebeple de kullanım ömrü diğer dolap çeşitlerine oranla oldukça fazladır.

Ekonomik personel soyunma dolapları farklı ihtiyaçlara göre çeşitlenmektedir. Tek kişilik ve tek gözlü soyunma dolabından dokuzlu soyunma dolabına kadar birçok alternatifin var olduğunu ifade etmeliyiz. Bu alternatifleri değerlendirirken kullanacağınız alana göre seçim yapmanız dekoratif açıdan da doğru bir karar olacaktır. Dekorasyonun temel kurallarından olan alana uygun eşya seçimi ekonomik personel soyunma dolapları için de geçerlidir. Sıkışık bir alandaki soyunma dolaplarından istediğiniz verimi alamayacağınız gibi görüntü açısından da doğru bir uygulama yapmış olmazsınız.

Soyunma Dolabı ve Özellikleri

Ekonomik personel soyunma dolapları için kullanacağınız alana uygun bir seçim yapmak istiyorsanız dilerseniz ölçüye uygun üretim imkânlarını da kullanabilirsiniz. Özellikle büyük işletmelerin soyunma odalarının dekorasyonunda kullandığı dolap ölçülerinin mekâna uygun tasarlanması firmamız tarafından da özenle gerçekleştirilmektedir. Bu sayede mekânla uyum içerisinde ve çok fazla yer kaplamayan dolap uygulamalarını da yakalamış olursunuz.

Ekonomik personel soyunma dolapları üretiminde doğru firma tercihinde bulunmak, düşünmeniz gereken birçok ürün özelliğini ve kurumsal kalite anlayışını da beraberinde getirmektedir. Ürünlerin üretim aşamalarında kullanılan malzeme kalitelerinin belirli standartlara sahip olması gerekir. Aksi halde kısa ve orta vadede dolapların kullanım kalitesi düşer ve yıpranmanın dolap deformasyonuna etkisinin fazla olduğu gözlemlenir.

Ekonomik personel dosya dolabı için ana malzeme çeliktir. Çelik levhaların soğuk haddelenmiş olarak üretilmesi, kalınlığı, karbon oranının seviyesi gibi parametreler dolabın dış etkenlere karşı dayanım gücünü de doğrudan etkilemektedir. Bu ölçütlerin yakalanabilmesi için firmamız Ereğli Demir Çelik tesislerinin üretmiş olduğu yüksek standartlı çelik alaşım levhaları kullanmaktadır. Böylece ana malzeme kalitesi sorunu da ortadan kalkmış olur.

Dolapların üretiminde kullanılan işçilik kalitesi de en az malzeme kalitesi kadar toplam dolap kalitesinde etkili ve önemli bir basamaktır. Özellikle levhaların birleştirilmesi sırasında kullanılan kaynak uygulamasının alanında yetkin personel tarafından yapılması gerekir. Bu kaynakların doğru yapılmaması sebebiyle zamanla kaynak kırılmaları ve dolapların farklı bölgelerinde açılmaların olması muhtemeldir.

Ekonomik personel soyunma dolapları için kullanılan boya, hem dekorasyon hem de dolap ömrü için önemli bir basamaktır. Dolabın rengi, dekorasyon uygulamaları için gereklidir. Toplu yapılan alımlarda dolap rengi siparişi verebilirsiniz. Kullanılan boyanın kalitesi de dış etkenlere karşı dolabın gövdesini koruyacak yapıda olmalıdır. Elektrostatik toz boya bu tip dolaplar için kullanılan yüksek kalitede bir boyadır.

Ekonomik personel soyunma dolapları için tasarlanmış ve dolap üzerine konumlandırılmış havalandırma panjurları sayesinde dolap içi hava dolaşımı sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu da dolapların havasızlık nedeniyle bakteri üretmesini engellemekte dolayısıyla da koku da oluşmamaktadır.

Dolap takibinin yapılması ve dolapların kişiselleştirilmesi de isimlikler sayesinde mümkündür. Dolap üzerlerindeki isimlikler dolabın hangi personel ait olduğunu göstermektedir.

Anahtar kelimeler: Ekonomik personel soyunma dolapları, Personel dolabı

 







 
Son Eklenen Haberler