131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Bebek Çorapları İçin Haya Bebe Adresine Tıklayın!

29 Mart 2017, Çarşamba 18:26

     


Çocuk giyiminde aksesuar kullanımında en gerekli olan parça çoraplardır. Bebeklik döneminde itibaren tercih edilen bu aksesuar parçaları kız bebek ve erkek bebeklere göre farklı renk ve modeller ile üretiliyor. Kısa çorapların yanı sıra külotlu modelle sahip olan çoraplarda da birçok değişik tasarımı görebilirsiniz. Bebeklerin hem sağlıkları için önem taşıyan çoraplar hem de oldukça şık görsellere dönüşebiliyor. Giyim ile uyum sağlayan çoraplar ile bebeklerde son derece şık bir stil yaratabilir. Bebek çorap modelleri doğum için hazırlanan çantadan itibaren her zaman yanınızda olacak olan aksesuarlardır. Ay ve yaşa göre sonrasında farklı birçok model ve büyüklüğe sahip olan ürünler ile değişik giyim parçalarını kombin etmeniz mümkün.

Bebek Çorapları Model ve Markaları

Bebek çoraplarının yanında bebek külotlu çorapları da şık tasarımlara sahiptir. Bunun yanı sıra sade modellerde koleksiyonlarda yer alıyor. Haya Bebe bebeğinizin doğum çantasına koyacağınız ilk çoraplarından ileri ki aylarda değerlendirebileceğiniz modellere kadar yüzlerce ürüne yer veriyor. Erkek ve kız bebeklere özel olarak farklı modellerin yer aldığı Haya Bebe sitesinde aynı zamanda unısex kullanıma sahip olan modellerde yer alıyor. Ürün model ve renk değişimlerinin yanı sıra onarlın sağlıkları için son derece gerekli olan bu ürün gruplarında farklı markalara sahip ürünleri görmeniz mümkün. Carmin, mercanbaby, Haya Bebe, bebitof, ADN, Petite Ponpon, Pamily gibi ve daha birçok farklı marka bebek külotlu çorap ve bebek çoraplarını görebilirsiniz.

Bebek Çorap Siparişi

Bebek çorapları koleksiyonunda çocuklarınızın sağlığına yatırım yaparken hem de onların şıklıklarına da dokunuş katabilirsiniz. Ponponlu, kilim desenli, çiçekli, top desenli, çizgi karakterli,uçaklı, arabalı,kaymaz tabanlı,fiyonklu ve daha birçok farklı desenli ürünü görebileceğiniz http://www.hayabebe.com/Bebek-Coraplari,LA_19-2.html sitesini ziyaret ederek sitede yer alan kısa ve külotlu çorap modellerini de inceleyebilirsiniz. Beğenmediğiniz ürünlerde ücretsiz iade sunan site aynı zaman da ödemelerinizi kredi kartına taksittin yanı sıra kapıda ödeme seçeneği ile de satın almanızı sağlıyor. Canlı müşteri destek hattının yanı sıra iletişim bilgileri ile de iletişime geçmeniz mümkün.







 
Son Eklenen Haberler