131019098
17 Nisan 2024, Çarşamba

Artık İngilizce Bilen Bakıcı İsteniyor!

30 Mart 2018, Cuma 16:11

     


İngilizce artık bir dünya dili haline geldi. Günümüzde İngilizce bilmek, özellikle iş hayatında artık bir artı puan sağlamıyor. Bir başka dili de biliyor olmak gerekiyor. Haliyle aileler İngilizcenin en denli önemli olduğunun bilincinde ve çocuklarının bu dili küçük yaşlarda öğrenmesini istiyor. Bu nedenle İngilizce bilen bakıcı taleplerinde belirgin bir artış meydana geliyor.

Çocukların küçük yaşlarda yabancı dil öğrenmeye başlamasında uzmanlar herhangi bir sakınca görmüyor. Hatta bunun çocukların zeka gelişimine de destek sağlayabileceğini belirtiyorlar. Bu nedenle aileler uzmanların da görüşünü alarak İngilizce bilen bakıcı ile çocuklarının keyifli bir şekilde zaman geçirmelerini sağlayabiliyor. Çocuklar bir yandan oyun oynarken diğer yandan da kelimeler öğrenmeye başlıyor.

Yabancı Dil Bilen Bakıcılara Büyük İlgi Var

Elbette 3 yaş üstü olan çocukların ders işler gibi yabancı dil öğrenmesi olanaksız. Bu yüzden İngilizce bilen bakıcı isteyen aileler, oyunlar eşliğinde bu dilin öğrenmesini sağlayacak biriyle çalışmak istiyor. Bu bakıcıların dil bilgisinin yanı sıra çocuk gelişimi ya da çocukların yaşlarına uygun aktiviteler gibi konularda da bilgi sahibi olması gerekiyor.

İşte bu noktada devreye, en güvenilir ve en deneyimli bakıcılara ulaşma imkanı sunan firmalar giriyor. Bu firmalar özenle seçtikleri personellerini talepte bulunan ailelere yönlendiriyor. Bu sayede aileler istedikleri tüm kriterlere uygun olan bakıcıları bulabilmek için haftalarca uğraşmak zorunda kalmıyor.

Bakıcı Hizmetinde Firma Seçimi Önemli!

Sadece İngilizce değil, Rusça gibi farklı dilleri bilen ve çocukların da bu dile alışmasını sağlayacak donanıma sahip olan bakıcıları yönlendiren çok sayıda firma mevcut. Bu firmalar arasından tercih yaparken de dikkatli olunması gerekiyor. Özellikle www.se-ce.com.tr gibi güvenilir ve ailelerin tüm beklentilerine uygun personele sahip olan firmaların seçilmesinde fayda olacaktır.

Sadece ücret dikkate alınarak tercih yapılması ise yanıltıcı olur. Çocuklara İngilizce diline alışmalarını ve kelime öğrenmelerini sağlarken aynı zamanda onların bakımını da ihmal etmeyecek bir bakıcı sunabilen firmalara mutlaka öncelik verilmesi gerekiyor. Çocuk gelişimi hakkında deneyim ve bilgi sahibi olan kişiler, çocukların günlük bakımı ve gelişimi için çok daha faydalı olacaktır.

Kaynak: https://www.se-ce.com.tr/ingilizce-bilen-bakicilar

 

 







 
Son Eklenen Haberler