131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Kıbrıs Bebek Cinsiyet Seçimi Kliniği

31 Aralık 2016, Cumartesi 16:37

     


Çocuk sahibi olmak istiyorsunuz ama bir türlü sağlık sorunları nedeni ile gebe kalamıyor musunuz ? Sizlerde işinizi şansa bırakmamalı ve en iyi tedavilerin uygulandığı Kıbrıs'ta, bir çok yöntem ile hamile kalabilirsiniz. Dünya genelinde milyonlarca çiftin tüp bebek yöntemi ile hamile kaldıklarını yani çocuk sahibi olduklarını söyleyelim. Ancak burada yani bu tedavi de yönteminde anne adayının rahim kanalının kapalı olması ve döllenmenin dış ortamda yapılması gerekmektedir. Kısacası hem erkekte ve hemde kadında sorun olmadığı gibi, sadece spermlerin yumurtaya ulaşmasından dolayı tüp bebek yöntemi uygulanmaktadır. Böylelikle döllenme gerçekleşmiyor olmasından dolayı, dış ortamda yani laboratuvar ortamında anneden alınan yumurtalar ve babadan alınan spermler ile döllenme sağlanarak tüp bebek ile hamile kalınması mümkün kılınmakta ve sonrasında sorunsuz bir gebelik süreci olmaktadır. Kısırlık denilince artık ilk akıllara gelen ve tercih edilen yöntem olduğunu söyleyebiliriz.

cinsiyet seçimi

 

Tüp Bebek İle Cinsiyet Seçimi

 

Tüp bebek yönteminde tabii ki gebelik doğal olmakla birlikte, farklı yöntemlerde kullanılmaktadır. Özellikle çocuk sahibi olması mümkün olmayanlar için, yapılan embriyo ya da yumurta nakli ile istenildiği gibi gebelik gerçekleşebiliyor. Bununla birlikte sizlerde çocuk sahibi olabileceğiniz gibi, ayrıca cinsiyet seçimi de yapabilirsiniz. Bu alanda iyi bir tıp merkezi bulmak isteyenler için Cyprusivf en iyi seçenek olmakta ve rahat bir şekilde çocuğunuz için cinsiyet seçimi yapabilmektesiniz. Artık şartları kendi lehinize çevirebileceğiniz için, çok rahat bir şekilde cinsiyet seçimi de yapmış olacaksınız.

 

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezleri

 

Kolay bir şekilde gebe kalmak istiyorsanız eğer, sizlerin de ilk tercihleriniz arasında yer alacak olan ve dünyanın her yerinden tedavi olmak isteyenlerin tercih etmiş oldukları Kıbrıs tüp bebek tedavi merkezi iyi bir seçim olacaktır. Rahatlıkla Cyprus IVF sayesinde en iyi cerrahlar ile sizlerde tedavi olabileceksiniz. Böylelikle Kıbrıs tüp bebek merkezi ile istediğiniz çocuğa sahip olmak hayal olmayacak ve hatta doğacak çocuğunuzun cinsiyetini dahi seçebileceksiniz. Her türlü yöntemi uygulayan Kıbrıs tüp bebek merkezine ulaşmak için www.cyprusivf.net sitesine girebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler