131019098
23 Nisan 2024, Salı

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

6 Nisan 2017, Perşembe 06:09

     


İlçede bulunan muhtarlarla yaptığı bölgesel muhtar toplantılarının yanı sıra yapılan çalışmaları yerinde görmek ve denetlemek için mahalleleri dolaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Selvitopu bu kez Gülyaka ve Bahar Mahalleleri’nde sorunları dinledi, notlar aldı ve kısa sürede çözüm üretti. Görevde olduğu 3 yıllık süre boyunca Karabağlar’ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yöneten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, muhtarlarla yaptığı toplantıların yanı sıra şimdi de mahalleleri dolaşarak programlar yapıyor. Başkan Selvitopu, önce muhtarlarla ardından da vatandaş ve esnafla bir araya geliyor.

İlk ziyaret Gülyaka Mahallesi’ne

Selvitopu dünkü programında ilk ziyaretini Gülyaka Mahallesi Muhtarı Gülizar Öztekin’e yaptı. Meclis Üyesi Baki Durmuş’un da eşlik ettiği gezide Gülyaka sokaklarını dolaşan Başkan Selvitopu, çalışmaları denetledi, eksikleri not aldı. Bu ziyaret sırasında vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Selvitopu, çözümlenmesi için yetkililere talimat verdi.

Esnafa Hayırlı İşler ziyareti

Başkan Selvitopu’nun buradan sonra ikinci durağı ise Bahar Mahallesi Muhtarlığı oldu. Muhtar Ahmet Cankurtaran ile sohbet eden ve Eskiizmir Caddesi üzerinde esnafı dolaşan Selvitopu, onlara “Hayırlı işler”diledi. Esnafa ve vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi de veren Muhittin Selvitopu, ilçedeki imar planı değişiklikleriyle de ilgili vatandaşlara aydınlatıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Selvitopu ayrıca çocuklara oyuncak dağıttı.

Vatandaş ve esnaf çok memnun

Karşılarında sorunlarını dinleyen ve not alan Başkanı Selvitopu’nu gören vatandaşlar sıkıntılarını anında aktarma şansı bulurken, gösterdiği yakın ilgi için de Başkan’a teşekkür edip, memnuniyetlerini dile getirdiler.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler