131019098
28 Mart 2024, Perşembe

GEZİCİ ÇOCUK DÜNYASI ARACI BERGAMA’DA

7 Temmuz 2017, Cuma 06:17

     


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü sosyal projeler arasında yer alan "Gezici Çocuk Dünyası Projesi" Bergama Belediyesi işbirliği ile Atatürk Mahallesi’nde bulunan çocuk parkında hizmet vermeye başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin okul öncesi çocuklara yönelik eğitim projesi kapsamında hizmete giren "Gezici Çocuk Dünyası" aracı Bergama’ya park etti. Gezici araç Fevzipaşa, Gaziosmanpaşa ve Atatürk Mahallesi’nden okul öncesi 4-6 yaş aralığında ki 40 çocuğa eğitim vermeye başladı. Sekiz hafta sürecek okul öncesi eğitimi için Bergama Belediyesi tarafından 2 öğretmen görevlendirildi.

Gezici Çocuk Dünyası Projesi ile nitelikli ve yenilikçi okul öncesi eğitim hizmeti verilmesi amaçlandığını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan gezici çocuk dünyası projesi ile okul öncesi çocuklarımıza nitelikli eğitim hizmeti verilmesi amaçlandı. Bu proje çocuklarımıza daha aydınlık yarınlar bırakmak adına çok değerli bir proje. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler