131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Her şey çocukların mutluluğu için…

9 Aralık 2016, Cuma 06:24

     


Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nefrolojisi Bilim Dalı Yataklı Servisi’nde bir oda çocuk nefroloji hastalarının daha sevimli ve kendilerine rahat hissedecekleri ve kullanabilecekleri şekilde yeniden düzenlendi.

Gündoğdu Lions Kulübü tarafınca toplanan yardımlarla restore edilen yeni oda ve ortak alanların açılışına; Lions Kulübü Başkanı İsmail Pakoğlu, Kesim Başkanı İnci Sap ve Dönem Başkanı Şebnem Güler, Çocuk Nefrolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Caner Kabasakal ile Doç.Dr. Ahmet Keskinoğlu, hasta çocuklar, aileler ve çalışanlar katıldı.

Gündoğdu Lions Kulübü üyeleri açılış öncesi restore edilen odanın son düzenlemelerini yaptı. Ayrıca Çocuk Nefroloji Servisinde kütüphane de oluşturan kulüp üyeleri hasta çocuklara şekerleme ve hediyeler dağıttı. Açılış öncesi Kulüp Başkanı İsmail Pakoğlu “Geçen sene Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Nefoloji Bölümü’nde yaptıracağımız oda ve ortak kullanım alanları için yardım kermesi düzenledik. Bu yardım kermesinden elde edilen gelirle Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Nefoloji Bölümündeki bir odanın tamamen yeniden inşasını, ortak alan, kitaplık, banyo ve tuvaletlerin yaptırılmasını sağladık” dedi. Çocuk Nerfoloji Servisinin kapalı olmasından dolayı açılışı bu tarihe kadar beklettiklerini ifade eden Pakoğlu, “Biz Gündoğdu Lions Kulübü olarak hastanemizdeki diğer bölümlerde de ihtiyaç duyulduğunda elimizden geleni yapacağız. Dönem başkanımla beraber daha büyük işlere imza atacağız” diye konuştu.

Prof. Dr. Caner Kabasakal ise “Çocuklar için emek veren, bu gerekliliği görüp yenileme için bize teklif getiren herkese teşekkür ediyoruz. Biraz zaman alsa da Gündoğdu Lions Kulübünün yardımlarıyla restorasyonu tamamladık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler