131019098
26 Nisan 2024, Cuma

FİLENİN MELEKLERİNİ AĞIRLADI

11 Şubat 2017, Cumartesi 06:33

     


Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir Yıldız Kızlar Ligi ile Mini Voleybol A ve B Ligi'nde fırtına gibi esen Lodos Gençlik ve Spor Kulübü'nün genç kız sporcuları, Murat Solmaz ve Ayşenur Şahin’den oluşan teknik heyetle birlikte Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'u makamında ziyaret etti. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir Yıldız Kızlar Ligi ile Mini Voleybol A ve B liglerinde elde ettiği başarılarıyla Dikili'nin gururu olan Lodos Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı voleybolcuları ile teknik ekibini makamında ağırladı. Buluşmada, Lodos Gençlik ve Spor Kulübü adına başarılı voleybolcu Ayşenaz Üzeltürk, teknik sorumlular Murat Solmaz ve Ayşenur Şahin ile birlikte Başkan Mustafa Tosun'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip, çiçek takdim etti.

“Büyük Onur Duydum”

Voleybolda farklı kategorilerde elde ettikleri başarılarla Dikili'ye büyük gururlar yaşatan Lodos Gençlik ve Spor Kulübü sporcu ve teknik ekipten oluşan heyetle bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu ifade etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı filenin meleklerine ve teknik heyete teşekkür eden Başkan Tosun, sporcular ve antrenörlere önümüzdeki süreçte çıkacakları müsabakalar için başarı diledi.

“Başarılarınız Göğsümüzü Kabartıyor”

Konuşmasında sporda başarının vazgeçilmez unsurlarının inanmak ve sağlam bir altyapı kurmak olduğuna vurgu yapan Başkan Tosun, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bugün ortaya çıkan başarıyla görüyoruz ki, Dikili Lodos Gençlik ve Spor Kulübü’nün inanan bir kadrosu ve sizler gibi başarıyı hedeflemiş sağlam bir altyapısı var. Sağlam bir alt yapı diyorum, çünkü her takımın mayasında başarma azmi var. Sizleri elde ettiğiniz başarılı sonuçlardan ötürü bir kez daha kutluyorum. Biliniz ki, başarılarınızla hep göğsümüzü kabarttınız. Bundan sonra da başarılarınızın artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum. Sizinle gurur duyuyor ve sizden şampiyonluklar bekliyoruz. Dikili Belediyesi olarak spora, sporun tüm dallarına ve sporculara olan desteğimiz her zaman sürecek.”

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler