131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

NERGİZ PARKI’NDA KAFE KEYFİ BAŞLADI

11 Şubat 2017, Cumartesi 06:23

     


Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nda hayata geçirdiği yenileme çalışmalarını modern bir kafeyle taçlandırdı. Yaklaşık 100 ürün çeşidi ve uygun fiyatlarla kapılarını açan ‘Kent A.Ş. Unlu Mamuller & Kafe’, Karşıyakalıların büyük beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz yıl Karşıyaka Belediyesi tarafından sil baştan yenilenen Nergiz Parkı, modern bir kafeye de kavuştu. Belediye şirketi Kent A.Ş’nin yeni konsepti olan ‘Kent A.Ş. Unlu Mamuller & Kafe’, coşkulu bir törenle hizmete girdi. Törene; Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, tesiste yer alan ürünlerin ikramı yapıldı. Kafe, hizmet kalitesi ve lezzetleriyle tam not aldı.

HALKIN İSTEDİĞİ OLDU

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Daha önce bu parkta ortada bir metruk bina, çok dağınık bir şekilde yeşillikler, ne olduğu belli olmayan bir düzen vardı. Nergiz halkının yıllardan beri nefes alıp verdiği, buluşma noktası olan parkımızı revize ederek bugünkü haline dönüştürdük. Bu park, imar planında belediye hizmet alanıdır. Buraya 5 katlı belediye hizmet binası da inşa edebilirdik. Ama biz vatandaşımız ne istiyorsa onu yaptık. Bugün de Kent A.Ş’nin kendi üretimi olan sağlıklı ürünlerin yer aldığı modern bir kafeyi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

AKPINAR SÖZÜNÜ TUTTU

Nergiz Mahalle Muhtarı Ayşen Önder de “Sayın Başkanımız, seçilmeden önce bu parkı vatandaşın istediği hale getirmek için söz vermişti. Kent A.Ş. Unlu Mamuller & Kafe ile de taçlanan parkımız, tam istediğimiz gibi oldu. Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GÜNLÜK ÜRÜNLER, UYGUN FİYATLAR

40 metrekare alan üzerine kurulan Kent A.Ş. Unlu Mamuller & Kafe’de yaklaşık 100 çeşit ürün yer alıyor. Yüzde 90’ı Kent A.Ş. mutfağından çıkan ürünler, günlük olarak ve hesaplı fiyatlarla satışa sunuluyor. Çay ve içecek çeşitlerinin de servis edildiği kafe, her yaştan konuklarına yeşil park atmosferinde, keyifli bir ortam sunuyor.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler