131019098
28 Mart 2024, Perşembe

EGESEM EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

14 Ocak 2017, Cumartesi 06:45

     


Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Handan Ak, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hikmet Hakan Aydın, EGESEM Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ, EGESEM Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Şadiye Emet Gürel, Yrd. Doç Dr. Şükrü Sertaç Çakı, EGESEM Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Ahsen Kaya, Doç. Dr. Aslı Güneş, Doç. Dr. Esin Pekmez, Doç. Dr. Saniye Uysal Ünalan ve Atatürk Kültür Merkezi Müdürü Aysel Ildızlı’nın katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı da Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin ( EGESEM) geliştirilmesi, düzenlenen etkinliklerin yaygınlaşması ve karşılaşılan sorunlar tartışılarak yeni eğitimler hakkında bilgi verildi. Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Arife Karadağ, göreve geldikten sonra ilk iş olarak yönetim kurulunu oluşturduklarını ve EGESEM’in tanıtımına yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla fakültelerle, yüksekokullarla, meslek yüksekokulları ile toplantılar düzenlediklerini ifade etti. Düzenlenme aşamasındaki EGESEM’in internet sayfasından yapılacak olan eğitimlerin duyuruları ve katılımcı başvuruları gerçekleştirilebilecek. Ücretsiz halk günleri ve sinema günleri de bu sayfadan duyurulacak.

EGESEM’DE KABUL EDİLEN EĞİTİMLER

Neris Eğitim Danışmanlık ile “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi, Temel Yangın Güvenlik Eğitimi, 1.Seviye Yangın Eğitici Eğitimi, 2.Seviye Yangın Eğitici Eğitimi, Sertifikalı Parfümörlük, Sertifikalı Kozmetelog, Kozmetik ve Parfüm Üretimi, Kozmetik Amaçlı Çiçek Üretimi ve Hammadde Hazırlanması, Aromaterapi, Yönetim Sistemleri Eğitimi (Temel Dökümantasyon), Yönetim Sistemleri İç Denetçi Eğitimleri, Yönetim Sistemleri Baş Denetçi Eğitimleri” Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği (KAZED) ile İŞKUR destekli zihinsel engelli kursiyerlere yönelik “Yetiştirici Programı”; İzmir Tabip Odası İlkyardım Merkezi ile; “Temel İlkyardım Eğitimi, Belge Güncelleme Eğitimi”; Norm Academy ile “Çocuk Bakım Elemanı Yetiştirme Sert.Prog., 4-6 Yaş Çocuk Etkinlikleri, Bilgisayar İşletmenliği, Hasta Kabul Sekreterliği, Hastane Bilgi Yönetimi” verilecek. Ege Üniversitesi öğretim üyeleri ile “Sofralık Sirke Üretim Teknikleri, Sofralık Zeytin Üretim Teknikleri, Sofralık Turşu Üretim Teknikleri, İtalyanca, Kids’Club Eğitimi, Film Dili, Senaryo Yazarlığı” eğitimleri açılacak.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler