131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

KÖTÜ GÜN DOSTU BAYRAKLI BELEDİYESİ

16 Şubat 2017, Perşembe 06:17

     


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz yıl 10 bin vatandaşa sosyal yardımda bulunarak, yüzleri güldürdü. Gıdadan eşyaya, nakdi yardımdan, kırtasiyeye kadar farklı alanlarda binlerce aileye destek olan Bayraklı Belediyesi, yeni yılda da ilçe sakinlerinin yanında olmaya devam ediyor. Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 2016 yılında 10 bin aileye yardım eli uzattı. İhtiyaç sahiplerinin kötü günlerinde yanında olan Bayraklı Belediyesi, özellikle soğuk kış aylarında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Belediye ekipleri ilçenin birçok mahallesinde binlerce aileye gıda, eşya, yakacak, giysi, kırstasiye ve nakdi yardımda bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kimseyi incitmeden özenle bu alanda faaliyet gösteren ekipler, gelen talepleri titizlikle değerlendirip cevap vermeye çalışıyor.

10 BİN AİLEYE DESTEK

Bayraklı Belediyesi bu çerçevede bin 850 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı, bin 382 aileye yakacak, 450 ihtiyaç sahibi aileye de nakdi yardım yaptı. Onur, Fuat Edip Baksı ile Emek Mahallesi Sosyal Marketlerini ayda 300-350 kişi ziyaret ederek, ücretsiz kıyafetler aldı. Toplu sünnet töreniyle 107 çocuk sünnet edildi. Camilere ve cemevlerine 480 aile için taziyeye gelen binlerce kişi ikram aracı hizmetinden faydalandı. Bin 500 öğrenciye burs desteği verildi. 280 aileye ise eşya yardımı yapıldı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Gerçek dostlukların kötü günde belli olduğunu ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Biz vatandaşlarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarındayız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Belediyemizin imkanları dahilinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. ‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek’ anlayışıyla arkadaşlarımız çalışıyor. Her başvuruyu hassas bir şekilde değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi bizim en büyük mutluluğumuz. Bu yıl da desteğimiz sürecek” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler