131019098
29 Mart 2024, Cuma

ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK

16 Haziran 2017, Cuma 06:36

     


Yaz aylarında çocukları hem eğitici hem de eğlenceli aktivitelerle buluşturmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, 9 ayrı branşta ücretsiz kurs düzenliyor. 19 Haziran’da başlayıp iki ay sürecek kurslar, çocuklara keyifli bir tatil yaşatacak. Aynı tarihte, yaz spor okullarının da kapıları açılacak.

AKIL OYUNLARINDAN SALSAYA!

Karşıyaka Belediyesi tarafından yaz tatiline özel olarak hazırlanan ücretsiz kurs programı büyük ilgiyle karşılandı. 2003-2010 doğumlu çocuklar için açılacak ‘resim, ebru, satranç, akıl oyunları, drama, İngilizce, halk oyunları’ ve 1999-2007 doğumlulara yönelik salsa ve bachata kurslarına, bini aşkın kursiyer kayıt yaptırdı. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki kurslar; Ahmet Piriştina, Bülent Ecevit ve İsmail Cem kültür merkezlerinde gerçekleşecek. Kayıtlar bugün (15 Haziran) sona ererken, eğitimler 19 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve iki ay sürecek.

SPOR OKULLARI DA BAŞLIYOR

Öte yandan Karşıyaka Belediyesi, 19 Haziran itibariyle çocuklar için yaz spor okullarının da kapılarını açacak. Bazı branşlarla yetişkinlere de hizmet verecek olan spor okulları kapsamında; basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, kort tenisi, Latin dansları, bale, kano, futbol, cimnastik, judo ve okçuluk branşlarında kurslar düzenlenecek. Spor okulları için yaz boyunca 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu’na kayıt yaptırılabilecek. 324 73 63 - 369 04 37 numaralı telefonlardan da detaylı bilgi alınabilecek.

DOPDOLU PROGRAM

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için çalışıyor, tatil dönemlerini nitelikli etkinliklerle geçirmelerini istiyoruz. Bu amaçla her yıl düzenlediğimiz kurslarımız ve spor okullarımız, yine dopdolu bir programla faaliyette olacak. Çocuklarımızı sporun ve sanatın her dalıyla buluşturacak, eğlenirken öğrenmelerini sağlayacağız. En güzel yaz tatili, bu sene de Karşıyaka’da yaşanacak” dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler