131019098
28 Mart 2024, Perşembe

SİL BAŞTAN YENİLENDİ

18 Temmuz 2017, Salı 06:20

     


Dikili Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan cadde ve sokaklardaki yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor.

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen cadde ve sokaklardaki yol yenileme çalışmaları kapsamında 13. Sokak’ı şantiye alanına çeviren ekipler, sokağı sil baştan yeniledi. 2 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen zemine granit zar taşı döşeme çalışmaları sonrasında sokak daha estetik ve modern görünüme kavuşturuldu.

2 Bin Metrekarelik Alanda Zemin Yenilemesi

Dikili Belediyesi ekipleri, Salimbey Mahallesi ile İsmetpaşa Mahallesi’nin sınırlarını belirleyen 13. Sokak’ta yol bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirerek, sokak zeminini baştan aşağı yeniledi. 6 personel, 1 kamyon, 1 römork, 1 iş makinasının katılımıyla gerçekleşen çalışmada ilk olarak yol zeminini bölgenin fiziki ve mevsim şartlarına göre düzenleyen ekipler, ardından da yol zeminine dayanıklılığı en üst seviyede olan dekoratif granit zar taşı döşemesi yaptı. Toplamda 2 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından 13. Sokak’ı ve bağlantı sokaklarını tekrar hizmete açarak vatandaşların kullanımına sunan Dikili Belediyesi, Salimbey ve İsmetpaşa mahallelerine ulaşımı daha da kolaylaştırdı.

“Vatandaşımızın Mutluluğu İçin Çalışıyoruz”

“Kentin her noktasında yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu ve kaliteli hizmete ulaşması için yaz-kış, soğuk-sıcak demeden çalışıyoruz” diyen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Halkımızdan gelen öneri ve talepler doğrultusunda mahallelerimizi, cadde ve sokaklarımızı, üretim yollarımızı yani tüm yaşam alanlarımızı modernize etmek ve eksiklerini gidermek için hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Şu anda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine rağmen ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ederek, kentimize modern yollar kazandırmaya devam ediyor. 13. Sokak’ta yürütülen çalışmalar da bunlardan biri. Salimbey ve İsmetpaşa mahallerimizi birleştiren bu sokağımızı daha güzel, estetik ve modern yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kentimizi daha yaşanabilir yapmak için hizmet üretmeye durmadan devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler