131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ENGELLERİ AŞMAK İÇİN GÖLPARK MENEMEN’DE BULUŞTULAR

24 Mayıs 2017, Çarşamba 06:52

     


Menemen Belediyesi ve Haber Hürriyeti Gazetesi, Menemenliler ile sanatın farklı dallarında başarılı olmuş İzmirli sanatçıları, örnek bir sosyal sorumluluk projesi olan 1. Müzik, Edebiyat, Sanat Şenliği’nde buluşturdu. Menemenlilere unutulmaz bir hafta sonu yaşama fırsatı sunan etkinliğe destek veren ressamların eserleri ve yazarların imzaladığı kitaplardan elde edilen gelirlerle, Menemendeki engelli vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları akülü sandalyeler satın alınacak.

Menemen Belediyesi ve Haber Hürriyeti Gazetesi el ele örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Gölpark Menemen’deki amfi tiyatroda gerçekleştirilen 1. Müzik, Edebiyat ve Sanat Şenliği’nin sunuculuğunu İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş ile spiker İlkay Kıyak yaptı. Pop Müzik Sanatçısı Çilem Duman’ın ardından, 'Mikrop Hikmet' lakabıyla tanınan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş'un sahne performansıyla eğlencenin doruğuna varan katılımcılar, Özgün Müzik Sanatçısı Murat Yuvanç ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Deniz Polat’ı izleme fırsatı da buldu.

EGETEKO'nun hazırladığı geri dönüşüm malzemelerinden oluşan kıyafetlerin engelliler tarafından tanıtıldığı defilede, MS hastası Şebnem Oktay’ın 20 yıldır kullandığı ilaç draje kaplarını değerlendirerek yaptığı elbise büyük ilgi gördü. Dünyaca ünlü saç tasarım uzmanı Harun Cici ise Menemen’in sembolü toprak testiyi Saç Tasarım Show’unda kullanarak katılımcılardan büyük alkış topladı. Harun Cici seyircilerle şovuna devam ederken, cilt ve güzellik uzmanı Artemis Sarıhan ekibiyle birlikte Makyaj Show ile kendisine eşlik etti. Mikrop Hikmet’in şarkıları eşliğinde seyircilerle gerçekleştirilen şovlar büyük beğeni topladı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler