131019098
19 Nisan 2024, Cuma

EVLER DÖNÜŞECEK, KOMŞULAR DEĞİL!

25 Mart 2017, Cumartesi 06:28

     


Başkan Aziz Kocaoğlu, Gaziemir ve Karabağlar’ın 8 mahallesini ziyaret ederek önce önemli proje ve yatırımlarını anlattı; sonra da vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm konusundaki sorularla karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı, “70-80 yıldır çarpıklaşan bir kenti bir günde bozup yapamazsınız. Ama biz herkese örnek olacak bir çalışma yürütüyoruz. Kimseyi komşusundan etmeyeceğiz. Herkes aynı yerde, aynı komşusuyla ama daha konforlu ve güvenli binalarda oturacak” dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar ve Gaziemir’in mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kahve toplantıları sırasında bol bol not alan Başkan Kocaoğlu, yatırım ve projeler hakkında gerekli bilgilendirmeleri yaparken, hemen çözülebilecek problemlerin çözümü konusunda ise talimat vererek turunu tamamlamadan sorunun giderilmesini sağladı.

Başkan-Muhtar tavlası

Gaziemir’de Dokuz Eylül Mahallesi ve Atatürk Mahallesi ile Merkez Arda Meydanı’nda halkla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Karabağlar’da ise Aydın, Yunus Emre, Peker, İhsan Alyanak ve Abdi İpekçi mahallelerini ziyaret etti. Başkan Kocaoğlu ayrıca, Karabağlar’da Bitlisliler, Güney Kayalılar ve Aksaraylılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Karabağlar ziyareti sırasında Osman Aksuner Mahallesi Muhtarı Murat Toprak’ın isteğini geri çevirmeyen Başkan Aziz Kocaoğlu tavla da oynadı. Bölge halkının sıkıntılarını hızlı bir şekilde çözmeye çalıştıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gerçekleştirdiği gezilerle de vatandaşın ayağına kadar giderek sorunları “bizzat yerinde” dinlediğini ifade etti.

Kimseyi komşusundan etmeyeceğiz

Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı,“70-80 yıldır çarpıklaşan bir kenti bir günde bozup yapamazsınız. Bizim Uzundere Kentsel Dönüşüm projemiz herkese örnek olacak. Yüzde 100 uzlaşma ve yerinde dönüşümü esas aldık. Kimseyi komşusundan etmeyeceğiz. Yine aynı yerde, aynı komşusuyla çayını kahvesini içecek ama tek bir farkla; daha güzel, daha temiz, daha konforlu bir ortamda, daha sağlıklı binalarda..” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler