131019098
19 Nisan 2024, Cuma

EGSD’DEN 4. TEDARİKÇİ BULUŞMASI

27 Nisan 2017, Perşembe 06:01

     


Ege Giyim Sanayiciler Derneği (EGSD) Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması’nın bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirecek. Hilton Oteli’nde 3 Mayıs tarihinde yapılacak buluşmaya 35 tedarikçi firma katılırken, Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcileri de firmalarla ikili görüşmelerde bulunacak. 4. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması'nın tanıtım toplantısı Hilton Oteli’nde EGSD Tedarikçiler Komitesi Başkanı Fatih Güven’in de katılımı ile yapıldı. Toplantıda konuşan, EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, önümüzdeki yıl organizasyonu fuar haline getirmeyi düşündüklerini açıkladı.

Büyük markalar geliyor

Büyük ilgi gören buluşmaya bu yıl 35 dernek üyesi sektörde tedarik sağlayan firmanın katılacağını belirten Abay, "Geçen yıl farklı illerden 325 profesyonel ziyaretçiyi İzmir'e getirmeyi başardık. Bu buluşmadaki amacımız üyelerimizin yeni ürünlerini, yeni trendleri sunmak, onların ticaret hacimlerini artırmak. Son 3 yıldır başarılı bir organizasyon yaptık. Katılım sağlayan 10 firmadan 9'u tekrar katıldı. Bu organizasyonun başarısını gösteriyor. Bu organizasyonda firmaları bir araya getiriyoruz. Ayrıca yakın çevremizde bu konuda çok güçlü olan Denizli'yi buraya çektik. Denizli’den 1 otobüs ziyaretçi buluşmaya katılacak. İstanbul'dan büyük firmaları buraya getirdiğimizde hacmin yükseldiğini görüyoruz. H&M, Vakko, LCW, Koton gibi Türkiye’nin önemli markalarının temsilcileri de buluşmaya katılacak. Bu yıl da katılım sağlayan firmaların önemli iş bağlantılarına imza atacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Fuara dönüşecek

Bu organizasyonu gelecek seneden itibaren bir fuar haline getirmeyi düşündüklerini söyleyen Abay, bu konuda İZFAŞ ile görüşme halinde olduklarını, gelecek yıl 1 holde bu buluşmayı Fuar’a dönüştürmek istediklerini anlattı. Abay, buluşmanın Fuara dönüşmesi halinde yer sorunu nedeniyle kısıtlı tuttukları katılımcı firma sayısının artacağını, ziyaretçi sayısının da bine yaklaşacağını düşündüklerini ifade etti. Aksesuar, ambalaj ve poşet, barkod, dantel, dar dokuma, düğme, etiket, kapitone, iş elbisesi, konfeksiyon makineleri, nakış gibi katılımcı ürün gruplarının bulunduğu buluşma, 3 Mayıs'ta Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek. Buluşmanın ana sponsorluğunu Desa Taşımacılık yaparken, sponsorluğunu da Onur Kapitone firması üstlendi. Organizasyonun en büyük destekçilerinden birisi de Ege İhracatçı Birlikleri Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği oldu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler