131019098
19 Nisan 2024, Cuma

DİKİLİLİ KURSİYERLERİN SERTİFİKA SEVİNCİ

29 Haziran 2017, Perşembe 06:39

     


Dikili Belediyesi'nin açtığı Fotoğrafçılık Kursu’nu başarılı ile tamamlayan 25 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan Fotoğrafçılık Kursu’nu başarılı ile tamamlayan 25 kursiyer için fotoğraf sergisi ve sertifika töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Güney Taner Şen, "Düzenlediğimiz kültürel, sanatsal etkinliklerimizin ve açtığımız spor okullarımızın yanı sıra mesleki, teknik, kişisel gelişim ve hobi kurslarımızla adeta bir okul gibi hizmet veriyoruz" dedi.

“Profesyonelliğe Doğru Emin Adımlarla Yürüyoruz”

Dikili Belediyesi'nin düzenlediği Fotoğrafçılık Kursu'nu başarıyla bitiren 25 kursiyere sertifikaları törenle verildi. Dikili Belediyesi Kültürevi Salonu'nda gerçekleşen programa Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Güney Taner Şen ve Zabıta Müdürü Bülent Dalfesoğlu ile kursiyerler katıldı. Dikili Fotoğraf Kulübü (DİFOK) üyelerinin çektiği fotoğrafların sunumunun ardından açılış konuşmalarına geçildi. Programın açılış konuşmasını yapan kursiyerlerden Arzu Pek, Dikili Fotoğraf Kulübü (DİFOK) üyelerin profesyonelliğe doğru emin adımlarla yürüdüğünü ve Dikili Belediyesi’nin düzenlediği bu kursun kendilerinin bu sanata olan pratiklerini geliştirmesine büyük katkılar sunduğunu belirterek Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Bu Sefer Onlar Fotoğraflandı

Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili G. Taner Şen de yaptığı konuşmasında, gerçekleştirdikleri etkinlikler ve spor okulları ile mesleki, teknik, kişisel gelişim ve hobi kurslarında verdikleri emekleri kursiyerlerin ortaya koydukları başarıyla taçlandırdıklarını dile getirdi. Müdür Vekili Şen, Dikili Belediyesi’nin gerçekleştirdiği kurslardan kesitler sunarak bilgi aktarımı yaptığı konuşmasının devamında kursiyerlere sundukları fotoğrafçılık eğitiminde fotoğraf sanatını gibi onların yaşamla, doğayla ve hayalleriyle iç içe yaşamalarına ve yeteneklerini geliştirip, yeni beceriler kazanabilmelerine katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti. Program kursiyerlerin topluca hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler