131019098
16 Nisan 2024, Salı

KARBEM’İN GENÇLERİ YARIŞMALARDA DA ÇOK BAŞARILI

30 Mart 2017, Perşembe 06:35

     


Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) tarafından düzenlenen Bilgi Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. 7-8-9-10 ve 11. sınıf öğrencilerinin ayrı ayrı kategorilerde yarıştığı yarışmalarda çocuklar kadar aileler de büyük bir heyecan yaşadı.

Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bilgi Yarışması’nda öğrenciler hem yarışmanın heyecanı yaşarken, hem de bilgilerini tekrar sınama şansı yakaladılar. 7-8-9-10 ve 11. sınıf öğrencilerinin ayrı kategorilerde yarıştığı yarışmada her yarışmacıya 10 soru sorulurken, eşitlik yaşanan sonuçlarda joker sorulara geçildi.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Öğrenciler en zor soruları bile rahatlıkla yanıtlarken, başta öğretmenleri olmak üzere ailelerden de büyük alkış aldılar. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere saat, satranç takımı gibi hediyeler verilirken, diğer katılımcılara da teşekkür belgeleri verildi.

İzmir Marşı ile sona erdi

Öğrencilerin ödüllerini Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Alev Ağrı, Güven Güngörmüş, KARBEM Yetkilisi Hakkı Karadeniz verdi. Etkinlik hep bir ağızdan okunan “İzmir Marşı” ile sona erdi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler