131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

Rentrent ile Aylık Araç Kiralama Çok Kolay

3 Ağustos 2018, Cuma 08:59

     


1 aydan 48 aya kadar aylık araç kiralama taleplerinize Rentrent ile fiyat teklifi toplayabilirsiniz. rentrent.com.tr aylık araç kiralama ihtiyacı olan bireysel ve kurumsal müşteriler için firmalardan tek tek fiyat toplamak yerine tek adresten tüm fiyatlara ulaşabileceğiniz bir hizmet sunuyor.

Sektörde bulunan yüzlerce firmanın aylık araç kiralama fiyatları sitelerinde yer almıyor ve çoğu firma için tek tek arayarak ya da mail yolu ile iletişime geçip, fiyat istemeniz gerekiyor. Aynı zamanda istediğiniz araç firmanın elinde var mı bunu da bilemiyorsunuz ve bu süreç oldukça uzun ve zaman kaybına neden oluyor, ancak Rentrent sayesinde en ucuz aylık araç kiralama fiyatları tek bir talebiniz ile önünüze geliyor.

Rentrent 70’in üzerinde iş ortağı ile fiyat toplayabileceğiniz geniş bir ağa sahip. Siz aylık araç kiralama talebinizi oluşturmanızın ardından rentrent müşteri temsilcileri sizin ile iletişime geçerek, talebiniz üzerinde sizi yönlendiriyor ve doğru hedefleme yapmanızı sağlıyor. İş ortakları ile talebiniz hakkında görüşüp, ihtiyacınız olan araca sahip iş ortaklarından fiyat tekliflerini alıyor ve size iletiyor. Üstelik Rentrent bu işlemi sizin için ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. En uygun fiyata ulaşmanızın ardından, aracı teslim alana kadar kiralama süreci boyunca da sizin ile beraber tüm işlemleri hallediyor.

Aylık araç kiralama kampanyalarını da takip edebileceğiniz sistem sayesinde, en uygun fiyatla kiralama fırsatlarını kaçırmamış oluyorsunuz.

Sistem üzerinden belirlediğiniz araçlar için kiralama talebi oluşturabileceğiniz gibi, araç belirtmeden fiyat aralığı yada diğer kriterlere göre de aylık araç kiralama talebi oluşturabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler