131019098
29 Mart 2024, Cuma

ESNAFA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

11 Temmuz 2015, Cumartesi 10:33

     


AKSA Elektrik ile Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında indirimli elektrik kullanımı protokolü imzalandı. AKSA Elektrik abonesi esnaf ve sanatkârlar elektriği yüzde 12,5 indirimli kullanacak.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, AKSA Elektrik İzmir Bölge Satış Sorumlusu Koray Alkan ve AKSA Elektrik Aliağa Bayii Çarpı Group Yetkilisi Sinan Çetinkaya katıldı. İmzalanan protokol ile Aliağa esnafı elektriği yüzde 12,5 oranında indirimli kullanacak. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren indirim protokolü ile ilgili imza töreninde yaptığı konuşmada, AKSA Elektrik ile imzalayacakları protokolle esnafa büyük bir kolaylık sağlamış olacaklarını ifade etti. Protokol anlaşmasının yanı sıra AKSA Elektrik’in bir avantajının daha olduğunu kaydeden Ekren; “Daha önce TEİAŞ’a yatırılan depozitolarını iade alabiliyor esnafımız. Hem aylık yüzde 12,5 gibi bir indirim, hem de depozitoların iadesi esnafımıza bir avantaj sağlayacak” dedi. Ekren, projenin mimarı olan Çarpı Group’un odalarının üyesi olmasının da kendilerini ayrıca mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

“ABONELİK ÜCRETİ DE İADE EDİLİYOR”

Ekren’in ardından söz alan AKSA Elektrik İzmir Bölge Satış Sorumlusu Koray Alkan da, yapılacak olan indirimle Aliağa esnafına destek sağlamış olacaklarını belirtti. Alkan; “Esnafımız bölgedeki dağıtım şirketine aboneliğini açtırdığı zaman vermiş olduğu teminat bedelini, özel bir şirketle indirimli elektrik anlaşması yaptığı zaman iade olarak alabiliyor. Bize ayrıyeten bir para ödemesi veya ekstradan bir yere gidip para yatırması gerekmiyor, diğer dağıtım şirketindeki gibi. İlerleyen zamanlarda anlaşmasının feshi durumunda bizden de bu bedeli alabiliyor” diye konuştu. Alkan, AKSA Elektrik olarak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası için özel bir indirim uyguladıklarını söyleyerek aslında bütün projenin Aliağa Bayileri olan Çarpı Group’a ait olduğunu vurguladı.

“ALİAĞA ESNAFINA HAYIRLI OLSUN”

İndirimli elektrik projesinin mimarı Çarpı Group’un yetkilisi Sinan Çetinkaya ise Aliağa’da emlak sektöründe ve aynı zamanda indirimli elektrik konusunda faaliyet gösterdiklerini hatırlattı. İki konuda da Aliağa esnafına faydalı olmaya gayret ettiklerini söyleyen Çetinkaya, indirimli elektrik konusunda da AKSA ile çalıştıklarını belirterek, bu konuda desteklerini esirgemeyen AKSA Elektrik yetkililerine teşekkürlerini iletti. Çetinkaya, indirimli elektrik protokolünün Aliağa esnafına hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmalarının ardından Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, AKSA Elektrik İzmir Bölge Satış Sorumlusu Koray Alkan ve AKSA Elektrik Aliağa Bayii Çarpı Group Yetkilisi Sinan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.  (VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler