131019098
19 Mart 2024, Salı

BAKIRÇAY ODALARI KIYASLAMA ÇALIŞMASINDA BULUŞTU

11 Kasım 2015, Çarşamba 06:23

     


Aliağa Ticaret Odası, Bergama Ticaret Odası ve Menemen Ticaret Odası TOBB Akreditasyon sistemi dahilinde Odalar arası uyumu sağlamak, Oda sistemlerini geliştirmek ve iyi uygulamaları tespit etmek amacıyla Aliağa’da toplanarak kıyaslama çalışması yaptı. Odalar arası kaliteli hizmetin arttırılmasına yönelik yapılan toplantıda Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, Bakırçay Odalarının faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirdi.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Odalar olarak hizmet verirken 5174 sayılı kanun gereği çalışmalar yapıyoruz. Bu toplantıda ise kanun gereği verdiğimiz hizmetler dışında üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti nasıl verebilirizin yollarını aradık. Bizler akredite Odalar olarak bilgi alışverişini sağlıklı yapmalı ve bunun sonucunda en iyi uygulamayı bulup kaliteli hizmetleri faaliyete geçirmeliyiz. Geçtiğimiz aylarda ilkini Bergama’da gerçekleştirdiğimiz bu kıyaslama toplantılarını periyodik olarak yapılmasının yararlı olacağını düşündük. Bir sonraki toplantımızı da bu toplantının çıktılarını değerlendirmek üzere Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz” dedi.

"HİZMETLERİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİYORUZ"

Kıyaslama sunumunun ardından konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka Oda olarak kurumsallaşma ve gelişim için büyük çaba harcadıklarını ifade ederek, “Biz üyelerimize kanundan kaynaklanan belge hizmetlerinin dışında da birçok hizmetler sunmaktayız. Bu hizmetlerimizi de sürekli geliştiriyoruz. Kurumlar da insanlar gibi canlı yapılardır. Her zaman geliştirilmesi ve güçlendirilmesi gerekir. Akreditasyon, hizmetlerimizde katma değer yaratacak, bundan da üyelerimiz hizmet kalitesi ve çeşitliliğinin artmasıyla yararlanacaklardır. Bu tür kıyaslama çalışmalarının gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza önemli ölçüde katkılar sağladığını düşünüyorum” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler