131019098
26 Nisan 2024, Cuma

BAŞKANIN ŞOFÖRÜNDEN GÜNDÜZ GÖZÜ DARP

1 Mayıs 2017, Pazartesi 07:19

     


Aliağa’da faaliyet gösteren bir sanayi kuruluşunu temsilen belediye yetkilileriyle görüşen avukat Fikret İ. daha sonra Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı’nda şirket yetkilisi iki kişi ile birlikte otururken Belediye Başkanı Serkan Acar’ın şoförü ve kardeşi tarafından darp edildi.

Edinilen bilgilere göre; Avukat Fikret İ. yanında iki kişiyle birlikte şirketi temsilen bir ruhsat sorununu görüşmek üzere Aliağa Belediyesi’ne geldi. Görüşme esnasında Belediye Başkanı Serkan Acar ve gayrı resmi baş danışman Ömer İşlek ile şirket temsilcileri arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

Olumlu bir sonuç alınamayan görüşmenin ardından Fikret İ. ve beraberindekiler Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı’na geçtiler. Burada kendi aralarında durum değerlendirmesi yaparken, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın şoförü ve kardeşi masaya yanaşarak avukat Fikret İ.’ye başkanlık makamındaki tartışmayı gerekçe göstererek saldırdılar. Darp edilen ve kulağından kan gelen şirket avukatı Fikret İ., Ekol kulak Burun Boğaz Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Darp dolayısıyla alınan raporu emniyete teslim eden şirket yetkilileri saldırı ile ilgili henüz resmi bir şikayette bulunmazken, ifade vermek üzere yarın adli mercilere başvuracakları öğrenildi.

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler