131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

O, ŞİMDİ YENİ MUAYENEHANESİNDE...

1 Haziran 2016, Çarşamba 06:12

     


Ağız ve diş sağlığı hizmetleri kapsamında uzun yıllardır Aliağalılara hizmet veren Diş Hekimi Züleyha Saraç, Atatürk Caddesi Hükümet Binası karışında yeni yerinde hastalarına hizmet vermeye başladı.

Dt.Züleyha Saraç; Cumartesi günü dostlarının katıldığı mütevazi bir törenle açılışını yaptığı muayenehanenin, açılış kurdalasını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmed Ali Özkurt, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut birlikte kestiler. Yapımı ve dizaynı tamamen profesyonelce yapılmış olan yeni muayenehanesinde Aliağalılara; ağız ve diş sağlığı hizmetleri kapsamında uzman hekimlerle birlikte; implant tedavisi, çocuk ve gençlere yönelik ortodonti tedavisi, kanal tedavisi, panoramik röntgen cihazla röntgen çekimi, diş beyazlatma gibi tedavilerin teknolojinin son ürünü ekipmanlarla cihazlarla yaptıklarını belirten Dt. Züleyha Saraç, “Haftanın belirli günlerinde ortodenti ve impland tedavisi hizmeti vermekteyiz. Ayrıca pedodenti yani çocuk diş hekimliği ve ortodenti gibi alanlarda uzman hekimlerle birlikte hizmet vermekteyiz. Bizim asıl hedefimiz ağrısız bir tedavi ile steril ortamda hastalarımıza sağlıklı bir ağız sunmaktır” dedi.

Saraç, sözlerini “Nezih ve temiz bir ortamda güleryüzlü ekibimizle hizmetinizdeyiz” diye tamamladı. Açılışa; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmed Ali Özkurt, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Belediye Meclis üyeleri, meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı. (ŞAHAP AVCI) 







 
Son Eklenen Haberler