131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

KAYMAKAMDAN YENİ HASTANEYE DESTEK

1 Temmuz 2016, Cuma 06:31

     


Aliağa Devlet Hastanesi ile ilgili yaptığımız özel habere Kaymakam Bayram Yılmaz’dan da destek geldi. Haberde yer alan unsurların çok doğru tespitler olduğunu belirten Yılmaz, bu konuda herkese görev düştüğünü, el birliği ile hizmet kapasitesi yüksek bir hastane yapılması için herkesin gerekli özveriyi göstereceğine inandığını ifade etti.

“KOŞTURMAMIZ GEREKİYOR”

Yeni bir hastane için sadece bu günün koşullarını değil, geleceği de düşünerek adım atılması gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Hastane Aliağa’nın öncelikli ihtiyacıdır. Zaten gazetenizde çıkan ilk haberinizde yer alan ve geçen sene yaptığımız açıklamada Aliağa’nın 300-400 bin nüfusa göre planlanması gerektiğini söylüyoruz. Bu konuda yine aynı şeyleri savunuyorum. Aliağa’da hastane sadece bugün değil, gelecek düşünülerek yapılması gereken bir ihtiyaçtır. Burada hem yerel yönetim he de genel idare kuruluşları olarak önceliklerimiz arasında hep yer alacak bir konu bu. Koşturmamız gerekiyor. El birliğiyle, iş birliğiyle Aliağa’da daha nitelikli, daha geniş ve hizmet kalitesi yüksek bir hastanenin yapılması için hiç durmadan koşacağız. Bunun bir ihtiyaç olduğunu söyleyenlerle hemfikiriz.” şeklinde konuştu.

“İSTİŞARE TOPLANTISI DÜŞÜNÜYORUZ.”

Bölgenin kanaat önderlerini bir araya getirerek hastane konusunda kalıcı çözüm üretilmesi için de adım atacaklarını söyleyen Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, “Sanayicileri, Esnaf Odası’nı, Ticaret Odası’nı toplayıp konuşmayı düşünüyoruz. Yakın bir zamanda böyle bir istişare toplantısı yapılmasını planlıyoruz. Aliağa için günlük geçici söylemler değil, kalıcı eserler önemli. Bunun için de herkesin gerekli özveriyi göstereceğine inanıyorum. Siyasi parti başkanlarının da aynı fikirde olmasından çok memnun oldum. Bu işi siyaset üstü görerek bir erdem göstermişlerdir.” Dedi. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler