131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ÇOCUK YUVASININ ÜZERİNE BAZ İSTASYONU

1 Ağustos 2015, Cumartesi 11:08

     


Kazım Dirik Mahallesi, Aşıklar Yolu Caddesi üzerinde bulunan Ilgaz Apartmanı’nın çatısına yakın çevrede yaşayan ev sahiplerinin izni olmadan dikilen baz istasyonu tepkilere neden oldu. Baz İstasyonunun dikildiği apartmanın birinci katı ise Çocuk Yuvası.

Aşıklar Yolu Caddesi üzerinde bulunan Ilgaz Apartmanı’nın çatısına baz istasyonu kuruldu. Kurulan baz istasyonu kimse fark etmesin diye baca şeklinde kamufle edildi. Ancak evin çatısına baz istasyonun kurulduğunu öğrenen duyarlı bazı mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. İlk katının Çocuk Yuvası olarak kullanıldığı öğrenilen 4 katlı binanın çatısına çıkarak kurulum çalışmalarını yerinde gören mahalleliler, kurulum işlemini yapan işçilere izinlerinin olup olmadığını sordu. İşçilerden tatmin edici bir cevap alamayan mahalleli apartmanın sahibi ile de görüştü. Apartman sahibinin duyarsız tavırları sonucu daha da öfkelenen mahalle sakinleri ilgili kurumlara şikayette bulundu.

“KİMSENİN BİLGİSİ YOK”

Aliağa Ticaret ve Sanayi Odası binasının yanındaki apartmanda kurulan baz istasyonu ile ilgili mahallede yaşayan hiç kimseden izin alınmamasına öfkelenen mahalle sakinleri; “Kimsenin bir bilgisi yok. Belediyeye de gittik, çevre sağlığa da gittik, bize doğru düzgün bilgi vermediler. Biz de belediyeye imar ile ilgili bir dilekçe verdik. Onun sonucunu bekleyeceğiz. Bina da bir de Çocuk Evi var. Onlar da konuyla ilgili Kaymakamlığa dilekçe verdiler. Ev sahibi arayıp sitem ettik. Bu istasyonun mahallemizden kaldırılmasını istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kazım Dirik Mahallesi Muhtarı Sevil Köse ise; “Burada Çocuk  yurdu var. Vatandaşı düşünmüyorlarsa bari bu minicik yavruları düşünsünler, nefretle kınıyorum " dedi. (VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler