131019098
29 Mart 2024, Cuma

YARDIM SEVENLER DERNEĞİ YAŞLILARLA PİKNİKTE BULUŞTU

2 Haziran 2016, Perşembe 06:22

     


Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenme Vakfı kalan yaşlılar ile Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi, Şakran Beldesinde Demlik Cafe Restorantta bir araya geldi.

Bugüne kadar yardıma muhtaç birçok aileye çeşitli yardımda bulunan ve başarılı öğrencilere de burs imkânı sağlayan yardım sevenler derneği Aliağa şubesi ve Dr. Kemal Tarım Vakfında Kalan yaşlılar ile piknik yaparak unutulmaz bir gün geçirdiler. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar piknik yapan yaşlıları ziyaret ederek , yaşlılarla tek tek ilgilenen ve ellerini öpen , her zaman kapılarının yaşlılara açık olduğunu belirten Başkan Acar, “Bugün sizlerle birlikte burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum .Ben de sizin bir evladınızım, ne sıkıntınız, ne ihtiyacınız varsa ulaşmanız yeterli. Her zaman kapımız size açıktır” dedi.

Yaşlılar ,Başkan Serkan Acar’a sarılıp, evlatları gibi bağrına basarak duygulu anlar yaşandı. Daha sonra Başkan Acar pikniğe gelen ve gelememiş olan vakıfta kalan yaşlılara hediyeler takdim etti. Türkiye Yardım Severler Derneği 2. Başkanı Nebahat Saka bu güne kadar yaptıkları işlerden dolayı çevreden, herkes tarafından takdir edildiklerini belirten Saka “ Vakıfta kalan yaşlıların bu güzel tabiat içerisinde buluşmalarını sağlayıp, misafir etmekteyiz. Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın da bu konuda çok duyarlı olmasına , çok minnet ve teşekkür ederiz .Bize çok destek verdi. Başkan Serkan Acar gibi bu şekilde yaşlıların gönüllerini alan yöneticilere , çok ihtiyacımız var “ şeklinde konuştu.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler