131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA’NIN ‘ŞEF’İ EMEKLİ OLDU

3 Mart 2015, Salı 09:53

     


Aliağa’nın en eski devlet memurlarından olan Köksal Turalı emekli oldu.

44 yıllık memuriyet hayatını geçtiğimiz günlerde sonlandıran Aliağa Malmüdürlüğü Muhasebe Şefi Köksal Turalı’ya çalışma arkadaşları bir veda yemeği düzenledi.

Veda yemeğine; eşi Malmüdürlüğü çalışanlarından olan Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur’un yanı sıra Aliağa Malmüdürü Zeynep Peker, çalışma arkadaşları ve emekli olan Maliye çalışanları katıldılar.

Gecede Turalı'ya arkadaşları saat ve plaket hediye ederlerken, Kaymakam Bayram Yılmaz'ın Başarı belgesi de taktim edildi.

KÖKSAL TURALI

44 yıllık devlet memuru olan Kösal Turalı, 1982 yılında Aliağa’nın ilçe olmasıyla birlikte ilçeye maliye teşkilatını kurmak için gelen ekip arasında yer aldı.

Vergi Dairesi ile Malmüdürlüğü’nün ayrılması sonucu uzun yıllar Aliağa Malmüdürlüğü’de muhasebe şefi ve zaman zaman da Malmüdürlüğü Müdür vekili olarak çalıştı.

Şubat ayı ortalarında görevden ayrılan Köksal Turalı, yemekte yapmış olduğu konuşmada  “Başta Yaşar arkadaşım olmak üzere, geceyi düzenleyen  herkese teşekkür ederim. Herkesin benim gibi sağlıklı bir şekilde emekli olmasını dilerim” dedi.

KAYMAKAM’DAN ‘BAŞARI BELGESİ’

İşleri dolaysıyla veda yemeğine katılamayan Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz’ın Köksal Turalı’ya; “40 yıllık devlet memurluğu göreviniz süresince uhdenize verilen kamu görevlerinin yürütülmesi esnasında göstermiş olduğunuz gayretli, özverili ve başarılı çalışmalarınızın yanında  gerek devletimizi ve kurumumuzu layıkıyla temsil konusunda; dürüst, samimi ve güvenilir tutum ve davranışlarınız, gerekse kurumunuz ve diğer kamu personeli ile iş sahiplerine karşı sergilemiş olduğunuz yapıcı ve yol gösterici yaklaşımlarınızdan dolayı sizi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122 maddesine istinaden ‘BAŞARI BELGESİ’ ile taltif ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye yazılı Başarı Belgesi’ni Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer  Dur verdi.

(Şahap Avcı)







 
Son Eklenen Haberler