131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

BAŞKAN ACAR: "ALİAĞA’YA ‘YAMA’YI REVA GÖRDÜLER"

3 Nisan 2017, Pazartesi 07:27

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her zaman yaptığı gibi, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla ilçede kangren haline gelmiş yol sorununa dair açıklamalarda bulundu. Acar, Aliağa’da ilk kez bütün altyapı çalışmalarının aynı anda yapılması nedeniyle köstebek yuvası haline gelen yolların her türlü sorumluluğunun İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu belirttiği açıklamasında, hafta sonu itibariyle Aliağa Belediyesi olarak altyapısı biten bütün sokak ve caddelerin asfaltlama çalışmalarına başladıklarını ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’ya asfaltlama yerine ‘yama’ yapmayı reva gördüğünü söyleyen Serkan Acar, mesajında şöyle dedi:

KAZI BEDELLERİNİ BÜYÜKŞEHİR ALIYOR

“Değerli Aliağalılar; Mazbatamı aldığım ilk günden beri üstüne basa basa siyaset yapmayacağımı, tek derdimin Aliağa olduğunu, Aliağa’nın DEĞİŞİMİ yolunda hiçbir engel tanımayacağımı söylemiştim.

Tam 1,5 yıldır ben ve ekibim, uzun yıllardır çözüm bekleyen alt yapı sorunlarının çözülebilmesi için, kurumların koordinasyonunu sağlamak ve bir an önce alt yapı çilemizin bitmesi için çalışmak zorundaydık.

Ve Tabi ki susmak ve işin içerisine siyaset sokmadan, ENGELLEMELERE takılmadan sabretmemiz gerekiyordu.

Farkındasınızdır ilk defa Aliağa'da İzsu, Gediz Elektrik, Vodafone, Superonline, İzmirgaz, Telekom aynı anda hep beraber çalışıyorlar.

Ama biliniz ki, alt yapı kazı ruhsatlarını ben değil BÜYÜKŞEHİR veriyor,

Ama biliniz ki, alt yapı firmalarından yolun tamiri için kazı bedellerini BÜYÜKŞEHIR alıyor,

Ama biliniz ki, kaç metrelik yol olursa olsun, sorumluluk hangi belediyede olursa olsun yolları düzeltmesi ve yapması gereken BÜYÜKŞEHİR.”

“ADAM GİBİ” ASFALT ÇALIŞMASI

“Son 15 gündür BÜYÜKŞEHİR çalışmalarına bir baktık ki onca çileye ve sıkıntıya katlanan ALİAĞA halkına YAMAYI REVA gördüler.

Ve biz bugün itibari ile "O YOL SENİN" "BU YOL BENİM" demeden altyapısı biten mahallelerimizin tüm sokak ve caddelerinin asfaltlanma çalışmasına ADAM GİBİ başladık.

Neyse geçtik...

Bu 1,5 yıl içersinde şahsım ve ekibime siyasilerin haksızlık yaptığını düşünsem de ben Şehr-ül Eminim. Ben trilyonlarca lira parayı altyapı bitmeden sokağa atıp bu milletin parasının vebaline giremezdim. Milletim bu saatten sonra bilsin, gerisi umurumda değil.

Ben "YAP BOZ DEVRİ BİTTİ, GÜLE GÜLE KULLANIN" diyorum.

Milletimize hayırlı,

Siyasilere örnek olsun...”

(BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler