131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞA’DA ZUMBA RÜZGARI

3 Mayıs 2016, Salı 06:40

     


Dünyanın dört bir yanında 14 milyon kişi tarafından yapılan, hem dans hem spor konseptiyle eğlenceli zumba etkinliği, sosyal sorumluluk projelerine bağış toplamak için “Zumbathon” adı verilen gönüllü organizasyonlar düzenleyen Zumba Fitness" eğitmenleri tarafından Çapa Koleji Aliağa Kampüsünde gerçekleştirildi.

Geliri Aliağa Korumaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlanan programa Dernek Başkanı Meral Aydın ile üyeleri, Mozaik Sanat Merkezi öğrencileri ve velileri ile zumba severler katıldı .Dans tutkunlarının doyasıya dans ederek spor yaptığı etkinlikte dernek üyeleri ile Aliağa Mozaik Sanat Merkezi öğrencileri, veliler ve Fitform Spor Salonu üyeleri tarafından hazırlanan; mefruşattan yiyeceğe ve süs eşyalarına kadar çok sayıda ürünün yer aldığı standlardaki ürünlerin yanı sıra bilet satışları yapıldı.

Zumbathon dernek yararına, Zumba eğitmenlerinin sahne aldığı, Zumba severlerin etkinlik alanında doyasıya yayılıp dans ederek spor yaptıkları belirten Zumba Fitness eğitmeni Nükhet Ozan şunları söyledi: “Aliağa ilçesinde ilk kez böyle bir etkinlik düzenledik. Birçok dernek yararına Zumbathon yapılıyor. Amacımız Zumba ile spor yapmanın yanı sıra, Korumaya Muhtaç çocuklara yardım etmektir." dedi. Korumaya Muhtaç Çocuklara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Aydın ise yaptığı konuşmayla organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler