131019098
19 Nisan 2024, Cuma

AÇIKHAVA TİYATROSU'NDA DANS ŞÖLENİ

3 Haziran 2016, Cuma 07:04

     


Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) yılsonu gösterileri kapsamında, dans grupları tarafından hazırlanan 'Dans Gecesi' Aliağa Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi Sanat Evi'nde yıl boyunca dans eğitimi alan minikler ve yetişkinlerin bale, latin ve halk danslarını sahnelediği geceye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ve çok sayıda Aliağalı izleyici olarak katıldı. Sahnedeki başarılı performanslarıyla göz dolduran dans grupları Açıkhava Tiyatrosunu dolduran izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

BALE, LATİN VE HALK DANSLARI SERGİLENDİ

Farklı yaş gruplarından dansçıların göz dolduran gösterileriyle renkli görüntülere sahne olan gece, ASEV halk dansları grubunun sergilediği Yörük Ali, Kadıoğlu, Koca Arap ve Süslü Jandarma Zeybek gösterileriyle başladı. Ardından sahne alan minik dansçıların modern bale, tango ve Rock'n and Roll performansları izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Açıkhava Tiyatrosu'ndaki dans şöleni, farklı yörelerden halk dansları performansıyla devam etti. Gecede minikler tango grubu 'Aşk' şarkısı, Salsa grubu ise 'Bella' şarkısı eşliğinde dans etti. Minik dansçıların ardından sahneye çıkan genç dansçılar izleyicilere görsel bir şov sundu. İlgiyle izlenen dans figürleriyle dikkat çeken gençlerin ikili dans gösterileri ise izleyicilerden tam not aldı. Dans ekibi ve izleyicilerin birlikte söylediği şarkı eşliğindeki bayrak gösterisiyle son bulan gecede, Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt dans eğitmenlerine çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler