131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

AYDEMİR, DURMAZ’A “DUR” DEDİ...

3 Ekim 2016, Pazartesi 06:40

     


MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın Yeni Mahalle’deki Çok Amaçlı Spor Salonu ile ilgili sözlerine belgelerle cevap verdi.

Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi arasında yılan hikayesine dönen Yeni Mahalle’deki spor salonu ile ilgili karşılıklı iddialar ve suçlamalar bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın söz konusu salonla ilgili devir işlemlerinin yapıldığı iddialarına Abdurrahim Aydemir’den yanıt gecikmedi.

Durmaz’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirten Aydemir, şöyle dedi: “Geçtiğimiz zaman diliminde yapmış olduğu bilgisiz, düzeysiz ve siyasi üsluba sığmayan açıklamaları yüzünden defalarca Aliağa ve zaman zaman İzmir kamuoyunda rezil olan CHP İlçe Başkanımız maalesef bir fiyasko senaryosunun daha yazarı ve kötü bir oyuncusu olmuştur. Şahsım üzerinden belediyemize yapmış olduğu saldırı sonrası belediyemizden bahsi geçen 05.03.2014 tarihli teslim tutanağını istedim. Tutanağı inceledikten sonraki tespitlerim şunlar oldu: Yenimahalle’de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış olan Çok Amaçlı Salon’un anahtarı, gördüğünüz ‘güya’ teslim tutanağı ile 30 Mart 2014 seçimlerine tam 25 gün kala, sırf ‘Büyükşehir’in Aliağa’ya hediyesi’ ve ‘yatırım yapan Kocaoğlu’ gibi seçim sloganları kullanabilmek amacı ile görme engelli bir belediye işçisine ‘sözde’ teslim edilmiştir.”

GÖZLERİ GÖRMEYEN BELEDİYE İŞÇİSİNE TESLİM

Salonun gerekli koşullara uymayan bir teslim tutanağı ile bilgisi ve yetkisi olmayan, gözleri görmeyen bir belediye işçisine ‘sözde’ teslim edildiğini ifade eden Aydemir, “Ne gariptir ki bu koca yatırım, devlet kurumlarının A’sından Z’sine kadar ayrıntılı ve günler süren devir teslim protokolü (ki bu protokolde teslim şartları, teslim edilenlerin ayrıntılı demirbaş dökümleri vs. yazılması şarttır.) yerine, gözleri görmeyen bir belediye işçisine 21 tane anahtar ve 11 adet klima kumandası verildiği söylenerek imzalatılmış. Hatta ‘sözde’ teslim tutanağına ‘ŞARTNAME VE PROJEYE UYGUN YAPILMIŞTIR’ ibaresi konularak teslim alan işçinin imzası ile kendi kendilerine proje onayı bile vermişlerdir.” şeklinde konuştu.

SALONUN DEVRİ İÇİN ÖN AYAK OLUN

Açıklamasının sonunda CHP Aliağa İlçe Başkanı Durmaz’a seslenen Aydemir “Şimdi Sayın Özcan Bey, sizden ricamız, o mükemmel belediyecilik bilgileriniz ve ultra iş çözme beceriniz ile o salonun gerçekten Aliağa Belediyesi’ne devri için ön ayak olmanız ve Aliağa’ya gerçek anlamda salonu kazandırmanızdır. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak garanti veririm ki; devir teslim yapıldıktan sonra Başkanımız her emanette olduğu gibi bu emanetinizi de sizlere teşekkür ederek alır ve hakkıyla bakar.” dedi. (BÜLENT PINARBAŞI) 







 
Son Eklenen Haberler