131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

KÜÇÜK RESSAMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

4 Haziran 2016, Cumartesi 06:46

     


Aliağa Fatih İlkokulu öğrencileri, İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Her Gün Süt İçiyorum Sağlıkla Büyüyorum' adlı resim yarışmasında derece elde etti.

Çocuklara süt içme alışkanlığı kazandırmak ve konuyla ilgili bilinci arttırmak amacıyla düzenlenen yarışmada, Fatih İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Beyza Kılınç ve 4. sınıf öğrencisi Muhammet Altın ilçe birincisi oldu. Katıldıkları yarışmada elde ettikleri başarıyla okullarını gururlandıran minik öğrenciler 'Her Gün Süt İçiyorum Sağlıkla Büyüyorum' projesi kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kampüsünde gerçekleştirilen 'Süt ve Çocuk Şenliği'ne katıldı.

ÖDÜLLERİNİ SÜT ŞENLİĞİNDE ALDILAR

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği etkinlikte ilçe birincisi olarak öğretmenleri Nermin Karaçil ve Nedret Güzelgün ile birlikte yer alan öğrenciler ödüllerini İzmir Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'dan aldı. Süt ve Süt içme alışkanlığı temalı resim yarışması sonuçlarına göre ilçe birincisi olan resimlerin sergilendiği ve il derecelerinin açıklandığı şenliğe 200'den fazla öğrenci katıldı. Ödüllerini alan çocuklar daha sonra İl Müdürlüğü bahçesinde kurulan şenlik alanında keyifli vakit geçirdiler. Özel olarak hazırlanmış olan şişme oyuncak parkında eğlenen çocuklar, midilli atlarla bahçe turu yapıp, inekten süt sağımını canlı izleme fırsatı buldular. Uzun bir eğitim döneminin ardından düzenlenen şenlikte yetenekleriyle başarı elde eden minikler ödül almanın gururunu taşırken gönüllerince bir gün geçirdiler. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler