131019098
23 Nisan 2024, Salı

ÜNİVERSİTELİLERDEN TERCİH DESTEĞİ

4 Temmuz 2015, Cumartesi 10:51

     


Üniversiteli Aliağalılar liseden yeni mezun olmuş ve tercih yapmak isteyen arkadaşlarına yardım ediyor.

Projeyi hazırlayan gençler adına konuşan Osman Koçer “Aliağalı üniversiteliler olarak sorumluluğumuzun farkındayız, biz de arkadaşlarımızla aynı yolları geçtik ve şuan ne kadar zor zorumda olduklarını biliyoruz. İnsanlar okul hakkında bilgi alabilir, rehber öğretmenine danışarak bölüm hakkında bilgi alabilir ama bir öğrenci olarak her zaman kimsenin bilmediği ya da göremediği konulara hakim olduğumuz için bize de ihtiyaç duyabilirler, hatta duyacaklardır. Biz de rehber öğretmen – veli – tercih yapacak öğrenci üçgenine dışarıdan bir nokta daha ekliyoruz. Bir kişinin ya da birkaç kişinin üzerindeki ağırlığı azaltmayı hedefliyoruz. Sürekli bir rekabet duygusu ve birbiri üzerinden yükselme düşünceleri ile eğitim gören arkadaşlarımıza dayanışmayla daha güzel şeyler yapabildiğimizi göstereceğiz. Herkesi bu dayanışmaya davet diyoruz.” diye konuştu.

Üniversitelilerin hazırladığı projede afişe yazdıkları başlıklar şu şekilde:

Neler Yapıyoruz?

Hangi üniversiteyi ya da bölümü tercih etmek istiyorsan o üniversite ya da bölümde okuyan gönüllü arkadaşlarımızla sizi irtibata geçiriyoruz

Kayıt zamanları ( imkân dâhilinde) evlerimizi açıyoruz.

Şehirler hakkında bilgi veriyoruz.

Şehirdeki yurtlar hakkında bilgi veriyoruz.

Nasıl Yardım Alabilirim?

Afişte yazdığımız telefon numarasını arayarak bize ulaşabilirsiniz. Burada hangi üniversite ya da bölümü merak ediyorsanız onu bize söylüyorsunuz, biz de gerekli arkadaşların telefon numarasını size veriyoruz. Böylelikle birinci ağızdan merak ettiğiniz üniversite ya da bölümle ilgili bilgi almış oluyorsunuz.

Ben De Gönüllü Olmak İstiyorum!

Eğer siz de gönüllü olup liseli arkadaşlarımıza yardımcı olmak istiyorsanız afişteki telefonu arayarak isminizi, üniversitenizi ve telefonunuzu bize bırakabilirsiniz.

Telefon numarası: 0505 126 63 02 (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler