131019098
23 Nisan 2024, Salı

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

4 Temmuz 2016, Pazartesi 06:43

     


Aliağa’da Ramazan Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık ve siyasi partiler tarafından gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programı netleşti. Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenleyeceği bayramlaşma programı bayramın ilk günü Engelsiz Kafe’de yapılacak.

Aliağa’da geleneksel bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 5 Temmuz'da yapılacak. Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, 5 Temmuz Salı günü, 12.00 - 12. 30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenleyeceği geleneksel Ramazan bayramlaşması, Aliağa Engelsiz Yaşam Parkı Kafe’de yapılacak. Bayramlaşmada, protokol mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar bir araya gelecek. Bayramlaşmaya programına katılacaklara, Aliağa Kaymakamlığı tarafından çeşitli ikramlar da bulunulacak.

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE ÇOCUK EVLERİ ZİYARET EDİLECEK

Kaymakam Bayram Yılmaz’ın imzasıyla yayınlanan Ramazan Bayramı Bayramlaşma programı ile ilgili yazıda, “Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 5 Temmuz 2016 Salı günü saat 12.00 - 12.30 arasında, Aliağa Engelsiz Yaşam Parkı Kafe’de, arzu eden Aliağalı hemşehrilerimizin ve kamu görevlilerinin katılımı ile bayramlaşma programı gerçekleştirilecek; daha sonra şehit aileleri, gazilerimiz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı ilçemizdeki çocuk evleri ziyaret edilecektir. Bu vesileyle değerli Aliağalı hemşehrilerimizin ve kam görevlilerimizin bayramlarını kutuluyor; bayram günlerini sağlıklı ve huzurlu geçirmelerini diliyorum” ifadeleri yer aldı.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Ramazan Bayramının ilk gününde resmi protokol bayramlaşmasının yanı sıra AK Parti’de, CHP’de ve MHP’de de bayramlaşma programları yapılacak. AK Parti’nin bayramlaşma programı 10.30-12.30 saatleri arasında, CHP’nin 11.00-12.00 saatleri arasında, MHP’nin bayramlaşma programı ise saat 13.00’da parti ilçe binalarında gerçekleştirilecek. Parti üyeleri ilçe binalarında düzenlenen bayramlaşmanın ardından Engelsiz Kafe’deki protokol bayramlaşmasına katılacak.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler