131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“KAZANMAYA GELDİK, BİZDEN KORKSUNLAR”

4 Eylül 2015, Cuma 11:58

     


CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yaklaşık 2 buçuk yıldır sürdüren Nurcan Özdemir Genç’in görevine İzmir İl Başkanlığı tarafından son verildi. Genç’in yerine atanan isim ise Seçil Adalet Durukan Işık olarak belirlendi.

Seçil Adalet Durukan Işık'ın başkanlığındaki yeni İlçe Kadın Kolları Yönetimi ise Aynur Yılmaz, Nuray Bakır, Sevgi Destereci, Meral Aydoğan, Mualla Kuyumcu, Şükran Düzkaya, Meryem Cebeci, Birsen Keser isimlerinden oluşuyor. Görevlendirme yazısı önceki gün Aliağa İlçe Başkanlığı'na ulaştırılan, Seçil Adalet Durukan Işık CHP Aliağa Parti İlçe binasında dün bir basın toplantısı düzenleyerek atamasına ilişkin açıklama yaptı. Bir önceki dönemde görevli arkadaşlarının toplu istifası üzerine atamalarının gerçekleştiğini ifade eden Işık konuşmasında, “Partimizin önümüzdeki genel seçimlerde daha uyumlu çalışmalar yapabilmesi için bu bir gereklilikti” dedi.

“Önümüzdeki genel seçimler nedeniyle İl Başkanlığında bizlere görev verildi. Partimizin verdiği görevi hep birlikte kabul ettik. Yaklaşan genel seçimlerde partimizi en üst noktaya, atanan milletvekili sayımızı 8 veya 10’a çıkartmak için ana kademe yönetimimizle uyum içinde ekip olarak çalışacağız. Biz bir ekibiz. Hep birlikte geçmişte olduğu gibi kazanmaya geldik, bizden korksunlar” şeklinde konuştu. CHP Aliağa Kadın Kolları Sekreteri Mualla Kuyumcu tarafından okunan görev dağılım listesine göre yeni kadın kolları kadrosunda, Meryem Cebeci Sayman, Şükran Düzkaya Bilişim, Nuray Bakır Örgütlenme, Birsen Keser Basın Yayın, Meral Aydoğan Eğitim Sekreteri, Aynur Yılmaz ise Mahallerden sorumlu olarak belirlendi. (EMEL OTURAK)  







 
Son Eklenen Haberler