131019098
29 Mart 2024, Cuma

TOKİ ORTAOKULU 'İZMİR SANA KANIM FEDA' DEDİ

5 Ocak 2017, Perşembe 06:45

     


"İzmir Sana Kanım Feda" kampanyasına bir destek de Aliağa TOKİ Ortaokulu'ndan geldi. TOKİ Ortaokulu'nda yapılan kan bağışı kampanyasına İlçe Milli Eğitim çalışanları, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. İlk kan bağışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse yaptı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi arasında yapılan protokol doğrultusunda düzenlenen "İzmir Sana Kanım Feda" kampanyasına bir destek de Aliağa TOKİ Ortaokulu'ndan geldi. TOKİ Ortaokulu'nda yapılan kan bağışı kampanyasına İlçe Milli Eğitim çalışanları, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. İlk kan bağışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse yaptı. Öğretmenlere ve öğrenci velilerine kan bağışında bulunma çağrısında bulundu.

KARAKUŞ: 50 ÜNİTE KAN VERMEYİ PLANLIYORUZ

Okul Müdürü Bülent Karakuş TOKİ Ortaokulu’nda yapılan kan bağışı etkinliği hakkında açıklamalarda bulundu."İzmir Sana Kanım Feda" kampanyası çerçevesinde öğrenci velileriyle etkinlik yapmaya karar verdiklerini aktaran Karakuş, "50 ünite kan vermeyi planlıyoruz. Üstü olursa mutlu olacağız. Kızılay bize bu konuda dokümanlar getirdi. Velilerine dağıtması için öğrencilerimize verdik. Kan bağışının önemini anlatan duyurular astık. Öğrenci velilerimizin ve öğretmenlerimizin kampanyaya verdiği destek katılım bizi memnun etti." dedi.

'İZMİR SANA KANIM FEDA' KAMPANYASI

Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz demokrasi şehitleri anısına 'İzmir Sana Kanım Feda' adlı kan bağışı kampanyası başlattı. Resmi ve özel eğitim kurumlarındaki öğretmen, okul personeli ve velileri kapsayacak proje kapsamında hem kan bağışı bilinci oluşturulup yeni bağışçılar kazanılması hem de İzmir'in yıllık 50 bin ünite kan ihtiyacı eksiğini karşılanması hedefleniyor.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler