131019098
23 Nisan 2024, Salı

M. ENDER ÖZER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

5 Mayıs 2015, Salı 09:31

     


İzmir'de tedavi gördüğü hastanede iki gün önce vefat eden Aliağa Ticaret Odası'nın Meclis Başkanı Mevlüt Ender Özer’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından Aliağa’da toprağa verildi.

Kuruluşundan (1991) bu yana Aliağa Ticaret Odası’nda görev yapan ve halen Oda Meclis Başkanlığı görevini sürdüren M. Ender Özer (59) bir süredir kalp yetmezliğinden tedavi görmekte olduğu Ege Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybederek sevenlerini üzmüştü. Uzun yıllar Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanlığı ve yöneticiliği de yapan Özer'in cenazesine, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şükrü Barış Kocagöz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Azgın, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Eski Bergama Ticaret Odası Başkanları Ali İhsan Süter ve Melih Kahraman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, siyasi parti ilçe başkanları ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca M. Ender Özer için dün Aliağa Gemi Söküm Tesisleri'nde de çalışmalar 1 gün süreyle durduruldu.

Özer’in cenazesi dün öğle namazına müteakip Merkez Camii’nden kaldırılarak Aliağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gazetemiz Aliağa Ekspres olarak Özer'e Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. (Tarık Demir)







 
Son Eklenen Haberler