131019098
29 Mart 2024, Cuma

ADD ALİAĞA ŞUBESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

5 Mayıs 2016, Perşembe 06:21

     


Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesi Şakran’da bulunan “İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu"nun yeni kurulan kütüphanesine bağışlanmak üzere topladığı kitapları teslim etti.

İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan gelen talep doğrultusunda sosyal sorumluk projesi başlatan A.D.D. Aliağa Şubesi, 350’ye yakın kitap toplayarak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumun Müdürlüğü yönetimine teslim etti.

Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun içerisinde oluşturulan kütüphaneye kitap temin etmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi içerisinde kitap toplama etkinliğini başlattıklarını söyleyen Dernek Başkanı Erol Ertürk “Bu projenin içerisinde orada bulunan çocuklarla ilgili bir çalışma başlattık. Bir tanesi kitap temini idi. Orada bir kütüphane hazırlanıyor. Bu kütüphane için kitap temini sağlanması gerekiyordu. Bununla bir kampanya başlattık. Çok güzel kitaplar geldi. Bu arada orada on gencimizin üniversiteye gireceğini öğrendik . Onlar için sınava hazırlık kitapları temin ettik. Bunları cezaevi yönetimine teslim ettik. Oradaki kitapları çocuklar ve gençler için kullanıma sunduk. Hala kitap toplamaya devam ediyoruz.” dedi. Ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Selim Erkmen, iletişim kurdukları yazarları uygun bir zamanda gençlerle söyleşi yapmaları için cezaevine götürmeyi düşündüklerini belirtti.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler