131019098
23 Nisan 2024, Salı

ALİAĞA’DA ODA SEÇİMLERİ İÇİN START VERİLDİ

6 Ocak 2018, Cumartesi 06:31

     


Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulu 7 Ocak Pazar günü Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genel kurulu ise 8 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile genel kurulları 7 Ocak Pazar ve 8 Ocak Pazartesi olmak üzere gerçekleştirilecek.

Şoförler ve Otomobilciler Odası 7 Ocak Pazar

Aliağa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Genel Kurul Toplantısı 07 Ocak Pazar günü, saat 11.00’de Aliağa Belediyesi Düğün Salonu’nda (Çarşamba Pazarı Karşısı), çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gündem maddeleri ile 14 Ocak Pazar günü, Saat 11.00’ de aynı adreste yapılacak.

Adaylardan Ferhat Balın, “Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini diliyorum. Sonuç her ne olursa olsun, bizler etle tırnak gibiyiz, seçimlerden sonra yine hep beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası 8 Ocak Pazartesi

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın Genel Kurul Toplantısı ise 8 Ocak Pazartesi günü, saat 14.00’de Odanın hizmet binasında, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise aynı gündem maddeleri ile 14 Ocak Pazar günü, saat 11.00’de Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak. Geçtiğimiz aylarda oda başkanlığına adaylığını açıklayan Serdar Berk seçim öncesi “Esnaf kardeşlerimize hizmet için girdiğimiz bu yarışta herkese başarılar diliyorum.” dedi.

Halen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan ve yeniden başkanlığa talip olan Hüseyin Ekren ise “Seçimlerin huzur ve saygı çerçevesinde gerçekleşeceğinden şüphemiz yok. Delege arkadaşlarımız takdiri ile sonuçlanacak seçimlerde hak edenin kazanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

(EREN SARAN) 







 
Son Eklenen Haberler